Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емоционален и напрегнат ден за няколко зодии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:25 / 01.10.2020Коментари (0)503
©
Дневен хороскоп за четъртък, 01.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите си задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, заради успехи на работното място, които държите да споделите. Останете с близките си, не излизайте с приятели и споделете преживяванията си. 

ТЕЛЕЦ

Ще вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Въпреки доброто ви желание да сте полезни, преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни подмятания вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с oбещания, които няма да изпълните. Сутринта сте напрегнати, защото ще се наложи да помогнете приятел, който има семейни проблеми. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си.

БЛИЗНАЦИ

Заниманията с фотография или друго ваше хоби, в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие. За да се справите със задълженията си на работното място, не спорете инатливо с колегите си. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят, но и вие не бива да любопитствате. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към партньора си. 

РАК

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично, особено ако не пропуснете да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях. До обед избягвайте разправии със семейството, дори и по телефона и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. 

ЛЪВ

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Не съсипвайте отношенията си с ваши партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви  успех и признание. След напрегнатия работен ден, вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, за готвенето, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. 

ДЕВА

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност продължава да учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. След като се приберете от работа си поканете гости. Ако не постигнете съгласие със семейството си, създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. 

ВЕЗНИ

Денят е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Отдадени на работа, мислете и за себе си. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

СКОРПИОН

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но от една страна са преодолими, от друга ви позволяват да докажете че умеете да ги надмогвате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства, но дори и някое да ги грабне, да са много внимателни. 

СТРЕЛЕЦ

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности. Заради лични проблеми сте нещастни и отказвате да видите вашите грешки. Причината е, че сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, на желанието да критикувате и обиждате.

КОЗИРОГ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да се окажете предадени и измамени с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас при крайна предпазливост. Не е желателно да пътувате. Самотните жени да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте семейни.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, скъпи жени, вместо да се вгледате във вашето поведение. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот.

РИБИ

Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция, но бъдете внимателни с решението си. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да искат вашето мнение. Кажете, че днес, а и в бъдеще, не ви се разговаря по тази тема, защото правото на избор кога ще създадете семейство е ваше.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: