Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емили Тротинетката е била на косъм от смъртта през уикенда, пробвала да се самоубие!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:28 / 07.11.2022Коментари (0)334
© Instagram
Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, преживяла истински ужас през уикенда, докато била в Плевен. Група младежи скочили на бой на трансмомичето, но тя не им останала длъжна и решила да им отвърне, като се държала по вандалски начин и дори изпотрошила различни предмети. За екшъна сподели самата тя в официалните си профили в социалните мрежи.

Бандата станала по-агресивна и налетяла на бой на Емили, която пък използвала "практика за самозащита от бойните изкуства". След като й писнало, трансмомичето решило да легне напречно на пътното платно на булевард в града, за да се самоубие. Не след дълго инфлуенсърката размислила и станала и тръгнала да се прибира към София с влака. За нейно нещастие нападателите продължили да я следват и Емили легнала на релсите, като преди това успяла да напръска с лютив спрей в лицето двама от групата.

Ето какво споделя трансмомичето в мрежата:

"Нападение от хейтъри в Плевен! Оказа се, че Плевен е най-опасният за мен град! Там имам хиляди хейтъри, които ме знаят още от ученическите ми години, когато все още не бях Емили!  Днес в около 18 часа , в района на "Дом на книгата" в Плевен група младежи започнаха да ме обиждат и псуват, вървейки с моята приятелка Светла Попова! Естествено аз започнах да им отвръщам, защото ми е писнало някакви си келешчета да се гаврят с моята същност и личност! 

И така: Започнах да се зверя, да отвръщам по вандалски начин и да троша и чупя различни предмети! Но младежите станаха още по-агресивни и започнаха да налитат на бой, но аз се пазех като използвах практика за самозащита от бойните изкуства! Накрая видях, че те няма да престанат и следователно легнах напречно на пътното платно на бул. Данаил Попов, за да правя опит за самоубийство, защото ми е писнало от тези мъже! Мразя ги!!!

След 2 минути станах от пътното платно и продължихме със Светла към ЖП гарата, за да се прибирам за София! Но наглите момчета продължиха да ни преследват до ЖП гарата чак! Преди да влезем в гарата аз си извадих лютивия спрей и напръсках двама от хейтърите със лютивия спрей във лицето, след което те паднаха на земята! След което другите хейтъри станаха още по-агресивни и започнаха да обграждат гарата и пероните!

И точно преди да се кача на влака за София, се мушнах под влака и легнах на релсите, за да се спрат и да ме оставят на мира и да разберат, че със мене не трябва да се държат лошо!

След което се качих на влака за София и се прибрах в любимата столица при моята любов @tihomir_rangelov1", пише Емили.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: