Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще страда от погрешни решения днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:44 / 06.09.2020Коментари (0)564
©
Дневен хороскоп за 06.09, неделя, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В почивния и празничен ден личните ви отношения се налагат промени. Напрежението на работното ви място може да се засили, заради неприятна новина, която не е необратима, не ви засяга директно, но ви е ядосала. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, което в следващите дни ще ви донесе добра печалба. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с шампанско, вкусна вечеря и сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Проявете сдържаност, защото деня е почивен и празничен и изпълнен с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти, които трудно ще избегнете. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с хората от обкръжението си. Не експериментирайте с нововъведения на работното си място. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни, дори и ако решите да се разделите. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора, без да имат вина.

БЛИЗНАЦИ 

Настроени сте на различна вълна, която, обичайно за почивния и празничен не е работна, но въпреки това запазете спокойствие независимо от трудностите, които ще се изпречат пред вас по пътя към заслужения успех. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси, по които се бяхте отказали да работите, но ще постигнете целта си. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимия, но ви е нужен такт и безкрайно търпение. Компромисите са задължителни. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

РАК 

Предстоят ви неотложни делови срещи, които не бива да отменяте в почивния и празничен ден, защото може да не успеете отново да ги договорите. Не бъдете прекалено доверчиви,  ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза. Препятствията са преодолими благодарение на вашата упоритост и настойчивост. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньора ви. Разсейте съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ЛЪВ

От сутринта в почивния и празничен ден плановете ви, ако сте на вашето работно място се развиват в неочаквана посока, която може да ви донесе разочарования. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби. Ако сте на работното си място, ще получите заслужено признание. Не налагайте волята си с инат и агресия. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Уговорете деловите срещи, които се наложи да пропуснете в почивния и празничен ден. Положителните промени са възможни, ако анализирате действията си и сте внимателни в думите си. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Имате възможност да завършите бързо новите си задачи, които ще ви донесат успех и признание. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта в този почивен и празничен ден. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място. Не бива да сте прибързани и да прекалявате с претенциите си, само защото на пътя ви са се появили трудности, които променят плановете ви. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

СКОРПИОН

Отдайте се на работа сутринта, въпреки че денят е почивен и празничен, а вечерта анализирайте запознанствата си и преценете спокойно новите си познати. Не бързайте да се възхищавате на професионалните им умения, защото може да се окажат само фасада. Избягвайте съмнителни предложения, които обещават лесни приходи. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливият секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

СТРЕЛЕЦ

Импулсивността ви в този почивен и празничен ден може да ви подведе, ако не си наложите спокойствие, особено на работното място. Допускате грешки, които са причина за неправилна преценка, заради която рискувате да вземете неправилно решение. Денят обещава материални успехи, но ви съветвам да не уговаряте сключването на финансови сделки. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Готови сте да разкриете неподозирани заложби въпреки че деня, почивен и празничен,  е изпълнен със срещи. Успешни са изявите на занимаващите се с изкуство и с научни изследвания. Влиятелни познати ще ви помогнат да изградите стабилната основата на бъдещите си успехи. Промените са във ваша полза. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ 

В състояние сте, въпреки че деня е почивен и празничен, да вземете решение да смените изцяло работата си, но не ви съветвам да го правите, ако причината е във властващата емоция в този ден, за която не съществуват обективни причини. Ще допуснете грешка. Анализирайте внимателно действията си. Денят е бил уморителен, мили дами, трудно ви е да сте усмихнати, но е задължително да сте в добро настроение. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която е добре да приемете, въпреки че деня е почивен и празничен. На работното място, ако се налага да отхвърлите задачите си, сте дейни, но и разсеяни. Не ви се занимава с рутинни делови задължения. Въпреки нежеланието ви да работите трябва да се справите с планираното, за да не си създадете трудности през следващите дни. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: