Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес ще се случи щастливо астрологично събитие, звездите вещаят любов, хармония и щастие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:22 / 24.11.2019Коментари (0)628
©
На 24 ноември ще се случи щастливо астрологично събитие, една от най-добрите поличби, които човек може да получи в любовта. Планетата на красотата и сладострастието Венера ще попадне в страстната прегръдка на небесния гигант Юпитер, който символизира изобилието и късмета.

Събитието ще се случи в 27-ия градус на знака Стрелец, което е централна точка в центъра на Галактиката и се свързва с изключителен късмет и чисти духовни проявления. То е обещание от звездите за любов, хармония, щастие и просперитет. Не е нужно да се напрягате или да полагате някакви гигантски усилия, за да ги постигнете. Настанало е време, в което е необходимо просто да съберете реколтата и да приемете добрата карма, която се изсипва върху вас. Вие привличате щастието и то е привлечено от вас. Насладете се на вътрешната хармония, топлота и доброжелателност, които изпитвате тези дни и ги използвайте, за да създадете полезни за бъдещето ви контакти. По този начин ще се отворите за хилядите възможности за растеж и щастие, които дебнат зад всеки ъгъл.

Взаимоотношенията от всякакъв характер са основният фокус на този съвпад. Повишената ви физическа и духовна красота много ще помогне за подобряване на вашата популярност. Разбира се, една определена връзка ще бъде с особен приоритет. Съвпадът на Венера и Юпитер е може би най-подходящият момент да се влюбите. И бъдете сигурни, че ако това се случи, няма да бъде просто флирт, а една наистина стабилна и обещаваща романтична история.

Обърнете нужното внимание и на финансовата страна на живота, защото Юпитер дарява с късмет всички дейности, свързани с печелене на пари, особено ако включим в уравнението и Венера. Тогава говорим за страхотен шанс в лотарии и всякакъв вид хазартни игри. Направените в този период инвестиции, най-вече в произведения на изкуството, бижута и други луксозни аксесоари, ще имат стабилна възвращаемост.

Нашият съвет към вас е да не отказвате нито едно предложение, което ще получите през този период, защото не знаете от къде може да изскочи заекът. Небето е благосклонно към вас и изсипва щедро даровете си, само трябва да се научите как да ги приемете.

Още по темата: общо новини по темата: 567
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: