Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Четири зодии ще имат голям късмет по време на ретроградния Меркурий
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:27 / 04.04.2024Коментари (0)914
©
Както звездите се подреждат в небето, така и астрологическите влияния избират своя път върху нас. Видимо или невидимо те оставят своите отпечатъци в живота ни. Периодът на ретроградния Меркурий е често асоцииран със загуби в комуникацията, проблеми в сделките и застой в прогреса. Той е между 2-ри и 25-ти април, но 4 зодии въобще няма да го усетят по този начин. 

Близнаци, Лъв, Везни и Риби ще се радват на много положителни моменти. Ще жънат успех след успех, така че въобще няма да се притесняват от уж негативните влияния на ретроградния Меркурий. 

Близнаци 

За Близнаците, комуникацията е ключът към успех. През ретроградния период на Меркурий, те ще развият умението да се изразяват с лекота. Определено те няма да изпитват проблеми в тази област, а интуитивните им способности ще бъдат засилени. В този период, Близнаците ще пожънат много успехи, така че няма от какво да се притесняват. 

Лъв 

За Лъвовете, събития като ретрограден Меркурий обикновено не оказват почти никакво влияние. Те са уверени в себе си и лесно се адаптират към промените. Лъвовете ще продължават да бъдат звездата около всички около тях се въртят. Тяхната натура е такава, че успяват да превръщат всяко предизвикателство във възможност. 

Везни 

Везните ще намерят начин да останат балансирани дори в най-нестабилните моменти, които ретроградният Меркурий може да донесе. Те ще използват своята способност да виждат нещата от различни гледни точки, за да потушават конфликтите още в зародиш. Също така, Везните ще разчитат на своята силна интуиция за вземането на важни решения, избягвайки потенциални препятствия. 

Риби 

Като най-интуитивните сред зодиака, Рибите винаги са свързани с висшите сили. През периода на ретрограден Меркурий, те интуитивно ще усетят какво трябва да направят. Те ще използват този период, за да реализират нестандартните си идеи. А това винаги е обречено на успех - просто Рибите може да предложат нещо различно, което другите нямат. В заключение, периодът на ретроградния Меркурий обикновено е обвит в митове за негативни влияния. 

Въпреки това, както се вижда от различните начини, по които зодиакалните знаци се адаптират - това време може да бъде използвано и в положителна насока. Ние не трябва да униваме или да се плашим от ретроградния Меркурий. Вместо това, приемете го като нещо, което така или иначе трябва да мине през нас. А доколко ще се повлияем от него, това си зависи само от нас, пише actualno.com.

Още по темата: общо новини по темата: 567
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: