Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цецо Елвиса: Бях в тотален шок!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:14 / 26.01.2023Коментари (0)446
©
"Бях в тотален шок, когато ми съобщиха, че Лиса Мари Пресли е починала", каза българският Елвис Пресли - Цветелин Атанасов. Той добави, че не е могъл да повярва и дори се разсърдил, че някой си прави "тъпа шега".

"Как да повярва човек, когато предишната вечер тя беше с майка си Присила на връчването на наградата на актьора Остин Бътлър, който изпълни ролята на Елвис в едноименния филм?", разказа още БГ имитатор №1 на "краля на рока".

Цецо Елвиса е на мнение, че кончината на Лиса Мари повтаря смъртта на знаменития й баща. "И нея са я намерили в безпомощно състояние в банята като него, и нея са я закарали в болницата, но лекарите са били безсилни", коментира изпълнителят пред "България днес".

По думите му над фамилията Пресли вероятно тегне някаква стара прокоба. "Аз съм се интересувал много от историята на предците на Елвис. Според една семейна легенда негов прапрадядо по линия на баща му, който е с шотландски корени, откраднал една от кралските дъщери и заради това бил наказан със смърт. Успял обаче да избяга и да стигне до Америка", огласява една от тайните на семейство Пресли БГ двойникът на Елвис.

"Дъщерята на Елвис Пресли също е имала проблеми със сърцето, които са наследствени, защото и баба й по бащина линия си отива от сърдечен арест само на 46 години. А и лекарствата, алкохолът и наркотиците не прощават. Майката на Елвис е била много красива жена, полуиндианка, полуеврейка, но след като той отива в армията и става много известен, тя се пропива. Била е много привързана към Елвис, прехвърля цялата си любов и грижа към него, защото братчето му близнак умира", разказва Цветелин Атанасов.

"Преди смъртта си Лиса Мари имаше проблеми с попечителството на двете си близначки, с третия си съпруг. А самоубийството на сина й Бенджамин беше капката, която преля чашата", смята Цецо Елвиса.

Той довери, че малко преди да издъхне, щерката на поп краля е разбрала, че й се е родила внучка. "Така последните й земни мигове все пак са били озарени от щастие", обобщи българският Елвис Пресли.

Певецът се радва, че дъщерята на Лиса Мари, Райли, наскоро е получила попечителството над имението "Грейсланд", където е живял до смъртта си нейният звезден дядо.

"Лиса Мари без малко да лиши наследниците на Елвис Пресли от това имение, защото искаше да го подари на Майкъл Джексън, след като се ожениха. За щастие, нейната майка Присила се намеси и имението остана за семейство Пресли", уточни Атанасов.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: