Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бившата годеница на Слави Трифонов го закъса
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:42 / 03.01.2024Коментари (0)1014
©
Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, продължава да живее в недоимък. След като разпродаде всички скъпи тоалети, чанти и обувки за хиляди левове, които Дългия ѝ беше купувал в годините, в които бяха заедно, сега варненката продава гащи и чорапогащници. С тях някогашната красавица от Варна търгува във фейсбук група за дрехи и аксесоари. От публикациите ѝ е видно, че дори бельото ѝ, докато е била със Слави, е било на световноизвестни марки.

Всички артикули, които Мартина предлага, са чисто нови и с опаковки. На онлайн "битака“ тя им е обявила цени от порядъка на 70, 80, 100 лева. Пазела ги години наред от сантимент към живота ѝ на милионерша, но сега се налагало да се раздели с марковите си придобивки, за да припечелва пари. Явно, когато се е изнасяла от палата на Трифонов, Мартина предвидливо е прибрала целия си багаж и е отнесла всички луксозни подаръци със себе си, за да може да разчита към днешна дата на доходи от продажбата им.

Бившата балерина дълги години живя на семейни начала с шоумена от Учиндол. Заради нея той построи 5-етажното си имение в полите на Витоша, а малко преди да се нанесат заедно там, тя го напусна, след като го опозори пред цяла България и му изневери с треньора си по бокс Коко Колев. Веднага след раздялата с Трифонов блондинката се хвърли в обятията на Колев, с когото към днешна дата са женени и имат цели три деца – Матео, Лука и Нико. В първите години след разлъката със Слави Мартина продължи да живее с новия си мъж в апартамента си в затворен комплекс в "Бояна“, който ѝ бе подарък от Дългия. Преди две години тя пусна тристайното жилище от 101 кв. м и гараж за 237 000 евро, или близо половин милион лева, за продан и бързо му намери нов собственик. После с мъжа ѝ Коко и децата решиха да избягат от София и да заживеят в провинцията. Те се преместиха в старозагорското селце Шаново, където се установиха в стара къща, която поне външно все още била в окаян вид, пише "Ретро".

Едва преди година Мартина се осмели да проговори за връзката си със Слави Трифонов и разкри подробности за съвместния им живот в клип в социалните мрежи. "Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Отстрани изглеждаше прекрасно. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели тогава варненката.

Още по темата: общо новини по темата: 5128
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/855 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: