Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бивш разследващ полицай и таекуодист в надпревара за мечтаната престилка на хоби готвач на "MasterChef"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:07 / 23.02.2019Коментари (0)1508
На 25 февруари, точно в 21:00 часа MasterChef се завръща в ефира на bTV. В петия сезон на шоуто на добрия вкус Chef Андре Токев отново ще погледне в бъдещето, за да види следващите крачки към успеха и съвършенството в трудностите, които те правят по-добър. Изправяйки се безстрашно пред риска, той променя имиджа на българския готвач. Chef Петър Михалчев се заема да открие истината в сегашния момент, където и да го отведе предизвикателството. Chef Силвена Роу търси магията на сърцето, изкуството, което споделят всички хора по света. С опит от Лондон до Ню Йорк, от България до Дубай, в най-вълнуващите времена за кулинарната професия, тя се завръща у дома, за да промени и обогати живота на хората с храната. А общата им цел е една – да открият следващия MasterChef на България във вълнуващите битки на арената на добрия вкус.

В първия епизод от приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев ще посрещнат харизматичната топ кулинарка Chef Силвена Роу, за да опитат заедно емблематичните ястия на стотици хоби-готвачи, мечтаещи за своята престилка. За да я получат и тя да ги отведе до престижната титла и наградата от 100 000 лева, те трябва да приготвят толкова впечатляващо ястие за 1 час, че да получат одобрението и на поне двама от топ гурманите. А те търсят прочит на традиционната кухня в модерен и амбициозен вариант, и то в перфектната комбинация между вкус и елегантност.

Сред желаещите да станат част от петия сезон на кулинарното шоу на добрия вкус, са хора, които търсят своето място в света на изкуството, естетиката и насладата от живота. Дама, която е приела за своя мисия да върне младите в кухнята, човек, който вярва, че с храната можеш да кажеш "обичам те“ по-добре от който и да е подарък, борбена личност, преодоляла страха и притеснението от камерите и бивш разследващ полицай, преследващ целите си до край, ще бъдат малка част от "предястието“ на журито. В най-голямата кухня на България ще влязат кулинар, търсещ реванш за 4 години "терсене“, такъв, който търси професионално преориентиране и друг, който иска да накара баща си да се гордее. Професионален таекуодист, модел и медицински представител ще опитат шансовете си да нарекат себе си следващия MasterChef на България.  

Строгото и вдъхновяващо жури ще бъде изкушено от леки като перо профитероли с крем англез и "юнашка“ порция от готвача на цар Борис III. Андре, Петър и Силвена ще опитат фламбе с ракия, миди Сен Жак с кървавица и даши бульон, бургер с чипс от земна ябълка, севиче, шакшука и телешко Уелингтън. Вълнението, признанието, гордостта и увереността в собствените възможности ще се редуват с разочарование, упоритост и неудовлетворителна възбуда. Но в MasterChef няма място за компромиси, конкуренцията е огромна, а достойните за доверието на журито – малцина. Топ професионалистите ще изпратят някои с апела да пазят, защитят и докажат заслужените престилки, а други - с пожеланието да продължават да работят върху способностите си и никога да не се отказват от страстта си.

Кой сандвич заслужава да се нарече изкуство, може ли шлосер-монтьор да бъде творец в кухнята, колко апетитен може да бъде телешкият мозък и как традиционният сакарски тиквеник заживява нов живот? Коя ще бъде първата "порция“ хоби-готвачи, които ще вземат своята престилка и ще влязат в кухнята на MasterChef.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: