Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Битият" репортер на "Господарите" се завърна в ефир след дълго отсъствие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:47 / 19.05.2019Коментари (0)1109
©
Димитър Върбанов пак репортерства - напук на очакванията, че след скандала, който предизвика с фалшивия си побой в "Господари на ефира", трудно ще започне нова работа в медиите. Скандалният великотърновски журналист вече има авторско предаване, което се излъчва в интернет.

"Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова  отново съм готов за битки. Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!", обръща се младежът към публиката си.  

Темите, които той засяга в новата си рубрика, са и регионално, и национално значими. Митко осветлява проблеми, свързани с различни институции, а подема и инициативи в подкрепа на хора в затруднено положение. На този етап авторското му предаване "Репортерът" може да се гледа в платформата Youtube, но след време може да получи ефир и в някоя кабеларка. 

Миналата есен, дни след старта на новия сезон на шоуто за телевизионни гафове "Господари на ефира", видео от охранителни камери разкриха, че Върбанов е симулирал как го бият склададжии във Велико Търново. От кадрите се виждаше, че двама мъже изтикват журналиста до вратата на склад, отварят я, след което го доизбутват навън и затварят. Бой нямаше. Излъченият преди това в "Господарите" материал, в който репортерът лежеше и пъшкаше като след пердах се оказа инсценировка. Митко твърдеше, че бил хвърлен на земята, че получил наранявания по ръцете и главата, заради което бил хоспитализиран.  

Преди измамата му да лъсне, всички му съчувстваха. Премиерът Бойко Борисов пък разпореди извършителите да бъдат задържани и срещу тях да бъде стоварена "цялата строгост на закона". Няколко часа по-късно Районната прокуратура във Велико Търново обвини двамата мъже от склада в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и ги задържа за 72 часа, докато съдът разгледа искането за постоянен арест. Върбанов ликуваше и се изживяваше като герой, но само докато не бе разобличен от охранителните камери. Кадрите, разпространени в интернет, показаха как след като е изтикан от склада, репортерът артистично пада сам на земята, а операторът му го снима. На финала на етюда Митко лежеше проснат по гръб, а колегата му телефонира. Минути  по-късно на мястото пристигнаха двама полицаи.

Заради изненадващия обрат, Върбанов беше уволнен от шефовете на "Господари на ефира" Магърдич и Джуди Халваджиян. Нова телевизия пък излезе с официално становище, в което обяви, че предаването е външна продукция, че се разграничава от случилото се и ще потърси отговорност от продуцента. В края на годината пък медията отказа да поднови договора на шоуто, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: