Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Безпощадната критика на Евгени Минчев съсипа куп родни звезди
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:30 / 07.04.2019Коментари (0)1229
©
Ето част от новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ . И този път светското острие на лорда не пожали родните звезди.

Ципове прерязват ди джей Дидо

Да кажеш, че е ДидРо а той ди джей Дидо. Ако се позова на съставената от френския философ Енциклопедия или Тълковен речник на науките, изкуствата и занаятите, то върху талантливия ни Ди джей и музикален специалист не може да остане почти нищо. Защото, вижте, как някак насилствено, убождащо окото и невалидно за днешните сценични модни угоди, стои всичко това. Щампованите ръце се извисяват в естетическа молитва, но притежателят на тишъртката е увлечен да пуска новата си музика. Шапката е модният купол на нещата и в нея отеква всичката безпричинност човек да се облече така. Ефектни ципове- еполети, споделят клубната мода, но в определени заблудени румънски райони. Дидо можеше а постави едно ефектно сако, са каквито съм го виждал често или поне един елек, който да обуздае висящото положение на облеченото.

Сто кила рози и божури по Сто кила

Май наистина розите и божурите са новата модна религия на бг изпълнителите. Самият рапър е отрупан със сто кила банани не, а цветя. Така облечен, той създава чувството, че притежава собствена сергия за сладолед на Таити, като на четири часа е и спасител. Под парещото слънце  елечето се хвърля веднага след последния продаден сладолед /за мен един с боровинки, моля!/ и се хвърля да спасява неудачници. Получаваме сто кила производителност за денонощие. Първоначално си помислих, че Рапърът е в гащеризон и се сетих, че навремето Наско Самев носеше такива. Нейсе! Позволявам си да предположа, че ризата е току що извадена от пералнята, която изобщо не е била пускана. Младежът до Сто кила седи без особена роля към кадъра, в който има повече цветя от сватбата на Софи и Гринго.

Къде ми е шапката, сякаш крещи Диона…

Бледолилави амбиции при певицата Диона. Дънки джаста праста и на тънко кръстче розов колан. Бюстието е толкова тъжно, че дори Куркински не би могъл да го изиграе в моноспектакъл. Най-долу, белезникави и блудкави виждам да се мъдрят обувки, наподобяващи ладии за сервиране на кьополу, вероятно също толкова неудобни. Очилата са един прекален акцент, отразяващ околната среда, но не и средата, която заслужават а именно – лавичката пред огледалото на Барби. Чантата е като стар телефонен апарат с шайба, може да наберете вътрешен 112 и да попитате за спешна модна помощ. Диона би изглеждала далеч по-добре ако остави встрани тези цветове и накара тялото и само да подбере онова, което би му стояло най- добре. Бих настоявал певицата да носи повече шапки, защото освен че придават парижки чар, те са основен принос за всяка симетрия и различност.

Миска разсмива с рокличка

Сигурно някъде е модерно, но и в световете, които обитавам, да се носи толкова бонбонено розово. Този цвят дори не е бонбонен, той напомня плодовото мляко, което продаваха в найлонови кесийки. Така, че Маги Бадер- благодаря за неволния спомен. От друга страна, дори цветът да беше зелен или син, самата кройка дава право на предположение, че е характерна за деца. За малка госпожичка, на която предстои детски бал на цветята в целодневна детска градина Кокиче. Но Бадер е коронована мис и ако не е уверена в личния си вкус, винаги може да ми се обади. Обмяната на дантела и сатен, търканията и противоречията на цветната стена отзад, оголената лява ръка, прекалено заситената на дантела дясна, са отегчително претрупани или ощетени. Това връща Маги в предучилищна естетическа възраст и освен ако не е позирала само с този тоалет, препоръчвам веднага да го извади от гардероба си. От прическата ме сърби носа и а, да кихна, но знам че ще се разхвърчат фиби и фуркети, поради което си трая на чаша чай.

Хубавата Елена и Ивана с носии

Бизнесдамата Елена Кристиано даде тон за уникален дрес код по време на свое събитие. Финалът на 28-я италиански фестивал на прическата и красотата бе Балканско парти, накарало повече от 450 присъстващи да облекат традиционна народна носия. Сред тях бе и звездата Ивана, чиято рокля носеше елемент, съпоставим с дрес кода и поради това ласкаво релевантен към събитието. Ивана блесна  с нова прическа, която използвам случая да похваля. Израстване има  в общата визия и грим. Елена Кристиано въпреки опитите да потъне в добронамерена анонимност и изтъкне старанието на гостите си, сияеше с визия, която всички ще помнят до следващия и успешен ивент.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: