Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актьорът Павел Владимиров: Озвучаването на книги е едно приятно свещенодействие
Автор: Алена Соколчева 14:26 / 18.06.2023Коментари (0)255
© Фокус
Чувствам се добре във всяко едно поприще, което е свързано с актьорска работа. Аз не мога да слушам аудио книги, но се забавлявам, когато ги интерпретирам. Озвучаването на книгите е едно приятно свещенодействие – четеш книги, интерпретираш ги с гласа си и това остава по някакъв начин в историята. Това сподели актьорът Павел Владимиров в предаването "Сториборд" пред Благой Иванов по Радио "Фокус".

Той разказа и за последните си филмови участия: "Сега имах късмета да участвам в чужда продукция с доста симпатични актьори. За съжаление ме взеха за по-малка роля, но все пак, човек никога не трябва да съжалява, защото ето, че аз имах обща сцена с Раде Шербеджия, който всички познават и е един изключително сърдечен човек и един от най-големите балкански актьори“, каза водещият.

Той разказа и за другия проект, за който е бил пробван за роля - испански сериал, но за Мексико, сниман у нас. "Много се ядосах, че не ме одобриха. После ме повикаха за по-малка, но отказах", поясни артистът.

Павел Владимиров разказа за своите екстремни влечения като отбеляза, че е много важно да се натовариш физически преди да излезеш на сцената. "Има едни специални упражнения, които по някакъв начин те релаксират. Пак имаш адреналин и треска, която изпитваш, но по-лесно ти се случват нещата“, допълни той.

Фен на усещанията, пълни с адреналин, Владимиров сподели за желанието си да се запише на курс по стрелба, което според него е изключително важно, ако искаш да участваш в екшъни.

Той обяви, че предстои още един нов филм "Аферата Пикасо“, който е на един нов режисьор, а в него участват Филип Буков и Диляна Попова. "Там имам роля на един богат наследник. Филмът ще излезе може би октомври месец. Когато нещата се развиват и вървят покрай тях се появяват други по-добри. Ако не снимаш изобщо, ти не можеш да поддържаш форма“, посочи актьора.

Благой ИВАНОВ






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: