Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актьор от "Откраднат живот" спрял да се храни заради любовна драма
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:46 / 28.03.2021Коментари (0)701
© Фейсбук
Звездата на Народния театър Даниел Рашев, който нашумя с ролята на колоритния анестезиолог д-р Мартин Врабчев в болница "Свети Кирил" на сериала "Откраднат живот", е гладувал в продължение на 40 дни. Първата любов в живота му се оказала нещастна, а Даниел изпаднал в дълбока депресия. От болка дори спрял да се храни.

Девойката била ученичка в немската гимназия. Той бил спортист, тренирал джудо и за да има повече свободно време, се записал в паралелка "стругарство" в СПТУ. Когато бил в 11 клас се сбил със свой съученик и го изключили от училище. Завършил гимназия като частен ученик. Тъй като активно спортувал, Даниел бил подминат от обичайните пороци, с които се занимавали съучениците му. Бил отличник и пропушил чак, когато отишъл в казармата. Първата му любов го изоставила още преди да отиде да отбива военния си дълг към държавата. От мъка Даниел спрял да се храни и прописал стихове.

"По принцип не понасям страданията и депресиите. В живота си съм бил в депресия за около 40 минути и през тези минути съм написал неща, които харесвам и до днес. Бях се разделил с гаджето ми точно преди казармата и 40 дни не ядях абсолютно нищо. На третия ден изядох 3 супени лъжици захар, след което – нищо. При гладуване организмът първо яде патогенните клетки, след което почва мастните депа, а после започва теб. Трябваше след такова гладуване да направя постепенно захранване, но влязох в казармата. Оцелях!", признава днес актьорът.

В казармата написал първата си стихосбирка, която издал през 1992-ра г. Тиражът от  2000 копия се продал само за два дни. Втората издал 10 години по-късно.

Преди да блесне на екрана с ролята на култовия д-р Врабчев, Даниел се е занимавал с много и с различни неща. Той е бил шофьор. Работил е като фотограф на американски продукции у нас. Бил е съдържател на селска кръчма във Врабево. Издал е две стихосбирки. Рашев е изиграл също така Цар Борис Трети в руския сериал "Ванга“.

Един от най-щурите моменти на екранния анестезиолог е нудистката му сватба на запустял плаж и то през нощта. В реалния живот Даниел е щастливо женен за сценографката Марина Додова. Негов тъст е художникът Николай Додов, автор на част от илюстрациите в култовото през 80-те списание "Дъга". Екранният д-р Врабчев срещнал своята половинка в живота в Ловеч, където преди години работел в Музикалния театър. Плод на любовта им е синът им Филип, пише "Hotarena". 

"С Марина се врекохме голи-голенички под надпис "Нудизмът забранен“ на любимото ни място на морето. Свидетели на бракосъчетанието ни бяха две стада диви прасета. През деня аз купих две сребърни халки от единствената отворена сергия в Обзор, която нося и досега. Ако решим да се разделяме, пак ще отидем там, ще ги свалим и ще ги хвърлим в морето“, споделя подробности за своята нудистка сватба екранният д-р Врабчев.

В детските си години Даниел Рашев не искал да става актьор. Като всяко малко момче, той мечтаел да пътува из Космоса. "Исках да ме пратят на Марс и то сам. Четях много научна фантастика. Винаги съм бил голям фантазьор", споделя чешитът.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: