Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Аделина Радева се завръща в ефир
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:31 / 29.05.2020Коментари (0)440
©
Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на Българската национална телевизия. От началото на месец юни Аделина Радева ще е част от екипа на дирекция "Информация" за новини и актуални предавания на обществената телевизия. 

"Аделина Радева е доказан журналист, автор и водещ на много филми и телевизионни предавания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от БНТ, винаги е демонстрирала професионално отношение и много се радвам, че прие поканата ни отново да се присъедини към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни кадри, които вярват в каузата БНТ и са готови да работят за нея", коментира Емил Кошлуков, генерален директор на телевизията.

Водещата сподели, че решението е взела уверено и се радва да е част от проектите на обществената медия. "Вълнувам се и се радвам, че отново ставам част от БНТ. Поглеждам пътя, изминат дотук и този, който предстои и виждам приятели. Благодаря от сърце за доверието и очаквам с нетърпение всичко ново", сподели самата Радева.

В следващите дни ще видим Аделина в познатия й стил, без да пести въпроси по най- важните теми. Тя ще се присъедини към екипа на публицистичното предаване

"Още от деня", всеки делничен ден по БНТ1.

Аделина Радева има близо 20 години опит като журналист, автор и водещ на радио и телевизионни предавания. Кариерата ѝ стартира в ефира на радио FM+, била е кореспондент в Атина на програмите "Хоризонт" и "Христо Ботев" на БНР, радио Експрес и Deutsche Welle. Работи за ΑΝΤ1 Гърция и прави репортажи за Нова телевизия от гръцката столица. През 2008 г., след завръщането си у нас, започва работа в Българската национална телевизия. Била е водеща на централната новинарска емисия "По света и у нас" (2011-2018), автор и водещ на публицистичното предаване "Още от деня" (2016-2017) и на сутрешния блок на БНТ "Денят започва" (2008-2011). Последните две години е част от екипа на "Здравей България" по Нова телевизия. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката "В кадър", на различни телевизионни студия и извънредни предавания и на поредица от репортажи за новините и програмите на БНТ.

Завършила е Държавния каподистрийски университет на Атина, специалност "Комуникации и средства за масово информиране". Лице на много благотворителни кампании и инициативи. Носител на награди и отличия в обществения и социален сектор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: