Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
4 правила за носене на мъжки пръстени
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:54 / 24.08.2022Коментари (0)911
©
Как разбирате, че човек е женен? Поглеждате към ръката му за пръстен. Това е силата на този малък кръгъл обект – той сигнализира на света информация за вас.

За съжаление обаче повечето мъже не знаят как да носят мъжки пръстени правилно.

Разбира се, знаем какво представлява сватбената хълка и къде се слага, но това е всичко. И така, как могат мъжете да са сигурни в съобщението, което изпращат към света? Днес ще разгледаме четирите правила, които всеки мъж трябва да знае за носенето на пръстени, започвайки с:

Правило № 1: Разберете, че всеки пръстен изпраща съобщение

Пръстените, които носите, изпращат подсъзнателни или директни съобщения към околните. Независимо дали сте служили във флота или в морската пехота, пръстенът лесно се идентифицира с вашия живот.

Пръстените са функционирали като символ на богатство и власт. Размерът на скъпоценния камък и неговата чистотата са служили за показател на превъзходно качество и следователно за човек със значително богатство.

Помислете за разположението на пръстените. Те заемат видно място на ръцете. Трудно е да ги пропуснете. Хората забелязват вашите пръстени. Те може да не казват нищо, но улавят фини знаци въз основа на пръстените, които носите. Внимавайте какви послания изпращате чрез избора си на пръстени.

Правило № 2: Обърнете внимание на пропорцията

Пропорцията е от водещо значение, когато правите избора на своя пръстен.

Ако имате големи ръце, не се колебайте да носите по-големи пръстени. Мъжете с по-малки ръце трябва да поддържат пропорции, като носят по-малки пръстени.

По същия принцип, ако имате тънки пръсти – дръжте лентите си тънки и компактни. Широките ленти ще изглеждат по-добре на мъже с по-едри пръсти.

По-малки ръце, по-малки пръстени. По-големи ръце, по-големи пръстени. Доста просто.

В случай, че не можете да изберете пръстен с правилните пропорции за вашата ръка, можете да разгледате онлайн магазина на ICED OUT, които предлагат едни от най-добрите мъжки пръстени.

Правило № 3: Балансирайте пръстените на двете си ръце

Колкото са важни пропорциите, толкова е важен и балансът, за да имате завършена визия. Просто казано, балансът при бижутата е да ги носите по такъв начин, че да имате равномерна и изчистена визия.

Именно поради тази причина, никога не струпвайте бижутата си едно до друго – балансирайте ги равномерно на двете си ръце. Ако носите часовник и сватнебна халка на лявата си ръка, балансирайте
©
с гривна и още един или два пръстена на дясната си китка. Визуалното тегло на вашия часовник плюс сватбената ви халка носят достатъчно "тежест“ на лявата ви ръка, така че не е нужно да претрупвате още.

Разбира се, напълно възможно е да експериментиране. Може да се наложи да опитате различни комбинации, за да намерите тази, от която сте най-доволни. Просто се уверете, че няма да носитечасовника си, пет пръстена и гривна на едната ръка, докато другата ви ръка е напълно празна.

Правило № 4: Носете пръстените си с увереност

Колко уверени сте, че носите допълнителни пръстени? Ако не сте уверени, не се опитвайте да се преструвате, докато не го усетите.

Бързо придобийте увереност, като носите пръстените си вкъщи, докато свикнете с тежестта и усещането зад тях. След това започнете да носите вашите мъжки пръстене около хора, на които имате доверие, и вижте дали ще ги забележат. Свикнете с техните коментари, преди да започнете да ги носите публично.

Бъдете готови да отговаряте на въпроси относно пръстените. Има ли история зад тях? Може би това е семейна реликва, която се предава от поколения. Може пък зад пръстените ви да стоят спомени от почивки!

Каквото и да правите, винаги носете бижутата си със увереност и по такъв начин, който изрязава самите вас най-добре!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: