Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Преустановяват движението по бул. "Васил Левски“ за изграждането на новото кръгово кръстовище
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:29 / 27.07.2016Коментари (0)396
©
Движението по булевард "Васил Левски" в Благоевград ще бъде изцяло преустановено този петък / 29 юли/ от 20.00 часа. Мерките са във връзка с реализирането на строително- монтажните дейности на новото кръгово кръстовище в града. То се намира между улица "Владо Черноземски", бул. "Васил Левски", бул. "Джеймс Баучер" и ул. "Христо Татарчев". Въведена е организация на движението, която е съгласувана с КАТ "Пътна полиция" и РСПБЗН. 

С цел улесняване на гражданите, ще бъдат поставени указателни табели за мaршрутите, които могат да бъдат използвани по време на изграждането на новото кръстовище за кръгово движение. Автомобилите ще могат да преминават през обходни пътни артерии, докато бул. "Васил Левски" бъде отворен отново. Създадена е и схема на движението. 

Шофьорите на МПС ще могат да използват улиците "Тодор Александров", "Братя Иванови", "Христо Татарчев", "Менча Кърничева", "Владо Черноземски", бул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Крушево", ул. "Полк Димов", "Крали Марко", "Даме Груев", "Джеймс Баучер", "Петър Зографски", "Радовиш". По обходните пътни артерии няма да бъде позволено паркирането, като моторните-превозни средства, в нарушение, ще бъдат репатрирани. Автобусите от градския транспорт ще минават по бул. "Димитър Солунски", Джеймс Баучер", ул. "Владо Черноземски", бул. "Кирил и Методий". 

Реконструкцията на кръстовището в кръгово, се налага с оглед сериозните задръствания и реалните предпоставки за пътно-транспортни произшествия. Към момента пътното съоръжение е най-натовареното в общината, като резултатите от последното проучване сочат, че приблизително на час през кръстовището минават 1962 автомобила. Целта е, след ремонта, пропускваемостта на автомобилите значително да се увеличи.
 
Преди дейностите по преобразуване на кръстовището да бъдат завършени, на място ще бъде подменена ВиК мрежата до ул. "Крушево", която в момента е амортизирана. По този начин проблемът ще бъде решен комплексно.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: