Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Десислава Атанасова: Как да коментирам такава политическа шантонерка като г-н Настимир Ананиев?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:10 / 31.07.2022Коментари (0)535
© БНТ
ГЕРБ са готови да седнат на една маса с всички политически формации, с които споделят сходни ценности по големите стратегически национални въпроси - европейския път на България, участието в НАТО, влизането в еврозоната и Шенген, диверсификацията на газовите доставки.

Това обяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в "Денят започва с Георги Любенов".

"Не знам дали е възможно "Продължаваме промяната" и ГЕРБ да седнат на масата на преговорите, важно е как ще ни подредят българите. Но по всяка национална важна тема надпартийно е възможно обединение на всички, които имат еднаква ценностна система. Това е отговорното поведение, а не да чертаем червени, бели и всякакви линии, които някой може или не може да прескочи. Наша цел е България да е свободна, демократична и правова държава. Българите да са спокойни, толерантни помежду си и заедно да преодоляваме кризите. Ако има формации със същата цел и интерес като нашия - добре дошли! Защото е крайно време да покажем силата на съединението. България и народът е толкова разединен, че няма нужда от червени линии, граници и грозен политически дебат.", изтъкна тя.

По думите на Атанасова управлението на страната през последните 8 месеца е символ на несправяне - на газене на конституцията и законите на страната.

"Извинявайте, ама всичко, което те направиха, беше санкционирано от правовата държава. И ние сме доволни, че съдилищата санираха всичко, което бяха сътворили - и за "Капитан Андреево", и за влизането на Кирил Петков във властта и за КЕВР. Бизнесът е в шок от това управление - 8 месеца, които са празно време за нашата държава", допълни тя.

Според Десислава Атанасова, ако е имало доказателства за корупция и кражби по време на управлението на ГЕРБ, правителството и Бойко Рашков са щели да ги представят до момента, а всичко, което са направили е да арестуват незаконно Борисов и Горанов. Тя изтъкна, че от ГЕРБ имат съмнения, че се краде по 1 лв. на всеки литър бензин или дизел и имало доклади на службите в тази посока.

Десислава Атанасова коментира и призива на Настимир Ананиев в "Денят започва с Георги Любенов" към ГЕРБ да се извинят на избирателите:

"За кое ние да се извиним, а тях да похвалим - за липсата на един сантиметър асфалт, хората се избиват. За това, че всеки ден хващат пияни и дрогирани шофьори - откъде идва тази дрога, не сте ли се замисляли? Как да коментирам такава политическа шантонерка като г-н Ананиев? Той беше в управление на ГЕРБ, когато управлявахме с Реформаторския блок. Благодарение на ГЕРБ и на това, че той се влачеше по корем в централата на ГЕРБ, за да стане председател на транспортната комисия, изобщо някой му научи името. Дали да коментирам вълци и овчи кожи - ама моля ви се, няма смисъл!".

Още по темата: общо новини по темата: 634
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: