Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Цветан Цветанов: Сигурен съм, че новият кмет на Благоевград ще е Атанас Камбитов!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:13 / 21.03.2015Коментари (0)730
Пред Благоевград и всички останали общини от Благоевградска област се открива една изключителна възможност да се прилагат европейските политики за развитие на регионите. Сигурен съм, че ГЕРБ отново ще има кмет на Благоевград още на първи тур и това ще е Атанас Камбитов.

Това заяви председателят на mарламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при откриването на Европейския информационен център на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Андрей Новаков в Благоевград.

"Мария Габриел е гордостта на ГЕРБ. Тя бе избрана за евродепутат на 2013 г. Доказала е през годините, че може да отстоява интересите на страната ни в Европейския парламент и ще продължи да го прави", каза още Цветан Цветанов.

Той посъветва най-младия евродепутат Андрей Новаков никога да не забравя откъде е тръгнал, както и хората, които са го подкрепяли в неговия път. Зам.-председателят на ПП ГЕРБ пожела на двамата евродепутати да продължат да работят заедно, да бъдат силен екип и да не забравят, че една политика е успешна, когато е ориентирана към хората.

Мария Габриел се обърна с думи на благодарност за подкрепата на хората от Благоевградска област, за доверието от страна на ръководството на ГЕРБ и подкрепата на Даниела Савеклиева. "Вярвам, че с тази наша поредна съвместна инициатива с Андрей Новаков ще бъдем полезни на хората в Благоевградска област. Това е още една гореща точка, в която се срещат интересите на България и Брюксел", подчерта Мария Габриел.

"Ще продължим да бъдем екип, това е най-сигурната формула за успех и да дадем повече възможности за развитие на нашите градове, на нашите общини, на страната ни", заяви Андрей Новаков.

На откриването на Европейския информационен център присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, депутатът Георги Андонов, председателят на НИС на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Благоевград Атанас Камбитов, зам.-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, общинският ръководител на ПП ГЕРБ, общински съветници, много членове и симпатизанти на партията.


Още по темата: общо новини по темата: 149
14.03.2016 »
14.03.2016 »
28.11.2015 »
27.11.2015 »
23.11.2015 »
10.11.2015 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: