Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Благоевградската полиция взима мерки за спокоен студентски празник
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:27 / 07.12.2016Коментари (0)953
©
Във връзка с предстоящите традиционни тържества по повод студентския празник - 8 декември, от ОДМВР- Благоевград, са предприети следните мерки за осигуряване на нормалното протичане на празника, опазването на обществения ред, противодействието на престъпността и гарантирането на безопасността на движението по пътищата:

- Проведени са срещи с органите на местното самоуправление и местната администрация за предприемане на съвместни мерки по време на провеждане на мероприятията.
- Проведени са срещи със собственици и управители на туристически, питейни, увеселителни и други организирано посещавани обекти, като целта на срещите е акцентиране върху възможните рискове от престъпни посегателства, а също така и даване на препоръки за повишена бдителност и навременно подаване на информация при необходимост.
- Осъществени са срещи с управителите на фирми, извършващи частна охранителна дейност с цел своевременен обмен на информация и взаимодействие между тях и териториалните полицейски структури за обезпечаване на сигурността и обществения ред преди, по време и след честването на студентският празник. На срещи с охранителите в частните охранителни фирми са проведени инструктажи за засилване на бдителността им и въвеждане на по-строг пропускателен режим в обектите с оглед недопускане на терористични актове и произшествия с тежки последствия.
- За обезпечаване на сигурността и недопускане на инциденти в курортните населени места в област Благоевград полицейското присъствие е повишено, като са пренасочени допълнителни служители.
- Създадена е организация за взаимодействие с териториалните структури на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".
- За периода от 07.12.2016г. до 09.12.2016г. ще бъдат проведени специализирани полицейски акции по ПП1 Е-79 и път II-19 с акцент върху: водачи , управляващи МПС под въздействие на алкохол и/или наркотични или други упойващи вещества, неправоспособни и управляващи технически неизправни МПС водачи, съхранение и продажба на акцизни стоки без наличен задължителен бандеролен знак и на стоки с неясен произход.

ОДМВР-Благоевград апелира за спазване на правилата за движение и спазване на разпорежданията на контролните органи. При възникнали инциденти да се сигнализира на единен телефонен номер 112 или в най-близкото полицейско управление.

Весел празник!


Още по темата: общо новини по темата: 52
09.12.2023 »
08.12.2023 »
08.12.2023 »
06.12.2023 »
02.12.2023 »
27.11.2023 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: