Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
162-ма бакалаври и магистри в ЮЗУ получиха дипломите си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:02 / 10.02.2017Коментари (0)661
На тържествена церемония в Аулата на Югозападния университет "Неофит Рилски" 162-ма бакалаври и магистри от Филологическия факултет получиха дипломите си за завършено висше образование.

Деканът на факултета проф. д-р Магдалена Панайотова откри тържеството и поздрави абсолвентите завършващи специалностите "Английска филология", "Българска филология", "Славянска филология", "Приложна лингвистика", "Чужд език и етнология", "Педагогика на обучението по български език и по чужд език", "Английски език и етнология", "Филологически аспекти на работата в медиите", "Превод и съвременна англоезична литература" и "Английски език и антропология на Югоизточна Европа". Тя пожела на дипломантите успех в професионалния и в житейския им път. 

Поздрав за успешното дипломиране от свое име и от името на ректора на ЮЗУ "Неофит Рилски", доц. д-р Борислав Юруков отправи зам.-ректорът проф. д-р Антони Стоилов. 

"Трябва да бъдете горди, че успяхте с чест да завършите своето обучение. Това е първата отговорна крачка в живота ви и вие се справихте отлично", с тези думи се обърна към абсолвентите проф. д-р Антони Стоилов. Той им пожела на добър път и успешна реализация в професионалната сфера.

Дипломите на абсолвентите от випуск 2016 връчиха деканът на Филологическия факултет - проф. д-р Магдалена Панайотова и нейните заместници - доц. д-р Антоанета Михайлова и доц. д-р Борислав Попов.

С успех 5.98 се дипломираха Борислава Балиова от специалност "Българска филология" и Любима Мавродиева от специалност "Приложна лингвистика". Сред отличниците, които получиха плакет на университета са и Марио Соколов, Донка Узунова, Богомир Стоянов, Мария Стоянова, Камелия Кръстева, Биляна Димитрова, Надежда Димитрова, Симона Игнатова, Филиз Адем и Робертино Стоилов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: