Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
150 абсолвенти получиха дипломите си от Факултета по изкуствата на ЮЗУ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:23 / 16.12.2016Коментари (0)320
©
150 бакалаври и магистри, възпитаници на Факултета по изкуствата на Югозападния университет "Неофит Рилски" получиха дипломите си за висше образование. На тържествената церемония днес бяха отличени и 11-те отличници на випуск 2016. Деканът на факултета проф. д.изк.н. Йордан Гошев откри тържеството и поздрави абсолвентите, завършващи специалностите "Култура и медии", "Културология", "Българска народна хореография", "Изпълнителско изкуство /поп и джаз пеене/", "Педагогика на обучението по музика", "Актьорско майсторство", "Промишлени изкуства - мода", "Педагогика по обучението на изобразителното изкуство", "Филмов и телевизионен монтаж", "Филмово и телевизионно операторство", "Изобразително изкуство".

"Предстои ви да бъдете решителни и да направите всичко, което е по силите ви, за да превърнете мечтите си в реалност и да приложите в практиката, всичко онова, което сте придобили по време на вашето следване в един от най-престижните университети в България - Югозападния университет "Неофит Рилски". Точно сега идва времето, когато трябва да имате куража да следвате сърцето и интуицията си, трябва силно да вярвате в себе си, в таланта си", каза проф. д.изк.н. Йордан Гошев. Той пожела на студентите здраве и радост, и изрази увереност, че завършилите Факултета по изкуствата на ЮЗУ "Неофит Рилски" ще успеят в реализацията си.

Приветствие към дипломантите от името на Ректора - доц. д-р Борислав Юруков, произнесе зам.-ректорът проф. д-р Антони Стоилов.

"Вървете напред, отстоявайте себе си, преследвайте мечтите си и си спомняйте винаги за мястото откъдето сте тръгнали. Вие завършвате един уникален факултет, в който преподават изключителни специалисти", с тези думи се обърна към абсолвентите проф. д-р Антони Стоилов.

Дипломите на абсолвентите от випуск 2016 връчиха деканът на Факултета по изкуствата - проф. д.изк.н. Йордан Гошев и неговите заместници - проф. д.н.к. Васил Марков и проф. д-р Емил Куков.

По време на тържествената церемония дипломата си за образователна и научна степен "доктор" получи ас. д-р Крум Иванов, преподавател по Филмово и телевизионно операторство в катедра "Телевизионно, театрално и киноизкуство".

Първенец на випуска с успех 6.00 е Георги Трайков, завъртващ специалност "Актьорско майсторство". Сред отличниците, които получиха плакет са и Атанас Жайгаров, Катерина Велчева, Михаела Заимова, Николай Василев и Слава Георгиева.

Специален музикален поздрав към абсолвентите и гостите отправиха студенти от катедра "Хореография" и специалност "Музика".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
Спасяване на българските евреи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: