Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Защо не бива да разхищаваме пари през 2021 година?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:39 / 15.01.2021Коментари (0)500
©
Новата година е факт. Тя дойде с много надежди и желания. Хората искат час по-скоро да отмине пандемията от Коронавирус, който блокира целия свят и смъкна стандарта на живот на много семейства. От съществена важност е да ограничим харчовете си през 2021 и да не разхищаваме пари. Как да стане това, ще прочетете в следващите редове на статията ни, за да не ви се наложи да взимате кредит до следващата си заплата.

Спестяване по време на пандемия

Ясно е, че всички се надяваме, животът ни да се върне в нормалните граници и пандемията от Covid-19 да отмине. Това обаче все още не се е случило, макар че се работи активно по предлагането на ваксини за спиране на заразата. Имайте предвид, че не се знае дали няма да останете без работа и как ще се развият нещата. В този ред на мисли, е добре да пестите  пари, тъй като в един момент можете да останете на 0, а това ще доведе до много негативи за вас. Подредете си картите добре, за да излезете невредими от тази неприятна за всички криза.

Вдигане на цените

Разходите ни за битови нужди ще станат повече, тъй като се предвижда повишаване на цените на електроенергията, водата, парното и хранителните продукти. В този ред на мисли е по-добре да избягваме да харчим пари за странични неща, като чисто нов iPhone или лаптоп, тъй като и старата Ви техника върши почти същата работа, а все още работи, без да създава проблеми. Пазаруването трябва да бъде по-скромно и да закупувате само неща от първа необходимост – храна, вода и лекарства. Забравете за лукса и изчакайте по-добро бъдеще.

Належащи нужди

Ако през миналата година сте теглили потребителски кредити, то тогава ще трябва да помислите за тяхното обслужване. Не е добра идея паралелно да пълните хладилника всеки ден, и да връщате пари в банката. Ето защо спестявайки от някои покупки, можете да си набавите средства, за да върнете кредитите си, които и без това Ви тежат. Разбира се, трябва да се замислите и за здравословното си състояние. Това е свързано с инвестиции в медикаменти и медицинско обслужване, ако не пестите пари, рискувате да влошите здравето си.

Помислете за утрешния ден

Важно е как ще посрещнете утрешния ден. Ако нямате пари и възможности, то със сигурност бъдещето Ви ще бъде сиво и няма да можете да се насладите на прекрасния живот, който Ви е дар от Бог. Направете всичко възможно да заделите средства за живеене, и да можете да се движите с гордо вдигната глава. Луксовете, скъпите покупки и ненужните вещи са напълно излишни, особено във времената, в които живеем. Помислете за всичко това много добре.

В обобщение

Ние не искаме да ограничаваме никой от удоволствия, забавления и висок стандарт на живот. Пишем всичко това, защото имаме добри намерения и желаем да имате по-голямо самочувствие и да знаете, че можете да разчитате на парите си по всяко време. Ако тази статия Ви е харесала, можете да я споделите с ваши близки, приятели и роднини в социалните мрежи, така че да допринесете и за тяхното по-добро утро. Желаем Ви здрава и щастлив нова година.

Тази статия достига до вас благодарение на Кеш Кредит!

Кеш Кредит офис Благоевград

гр. Благоевград, ул." Арсений Костенцев" №11

0800 200 88






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: