Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Защо е важен изборът на правилните хранителни добавки
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:45 / 23.04.2020Коментари (0)507
©
Спортните храни са познати от десетки години насам, но много малко хора, особено начинаещите спортисти, не знаят защо е важен изборът им. Какви са предлаганите видове и по какъв начин са ни от полза? Възможно ли е онлайн магазин за хранителни добавки Healthstore.bg да предлага качествени натурални продукти?

Какви видове хранителни добавки има

Както знаем, ежедневието ни е много забързано и разполагаме с все по-малко време за балансирано и здравословно хранене, което води до различни дефицити в организма. Те се отразяват както на вътрешното ни здраве, така и на нашия пълноценен начин на живот. И тук на помощ ни идват хранителните добавки и техните различни видове що се отнася до произхода им - растителни, животински, минерални.

Отделно в онлайн магазина на Хелтстор са достъпни още:

витамини и минерали - организма ни не може да ги произведе самостоятелно и трябва да си ги набавим отвън чрез храната;мастни киселини - храната съдържа определено количество мазнини, чиито съставни части се наричат мастни киселини. Такива са например Омега-3 и Омега-6, които тялото не произвежда самостоятелно и за това се наричат есенциални;билки - това са обикновено природни растения или екстракти от тях, които в една или друга степен оказват положително въздействие върху организма ни;спортни - именно те са преобладаващите в онлайн магазините за хранителни добавки и целта им е значителното подобяване на резултатите вследствие на определени тренировъчни програми и тяхното правилно изпълнение.

С какво ни помагат

Човешкия организъм не е полезно да има хранителни дефицити и липса на каквито и да е жизнено важни за неговото функциониране елементи. В същото време, невъзможността за редовно и пълноценно хранене поради липса на време и други препятствия във всекидневието води именно до тях. От друга страна, активния спорт и силови тренировки допълнително изтощават организма и той по-бързо изразходва различните витамини, минерали, аминокиселини и т.н., което ускорява дефицитността им.

Тук чрез магазина за хранителни добавки ние лесно можем да набавим нужните на тялото си съставки и така да продължим да го “храним" с това, което му е нужно. То от своя страна ще ни се отблагодари с бързи и страхотни резултати, с жизненост и щастлив живот, на който само здравия и добре изглеждащ човек може да се радва.

Продукти с натурални съставки в Healthstore.bg

Именно защото работим директно с различните производители и имаме дългосрочни сътрудничества с тях, ние можем да предложим в магазина само и единствено продукти с натурални съставки на доказалите се в световен мащаб брандове. Отделно, цените ни са много по-конкурентни от тези на останалите магазини, именно поради по-горната причина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ЕС-Китай
Природни стихии
Бюджет 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: