Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Забъркаха Луна в семеен скандал! Любовникът й изоставил жена и две деца заради нея
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:20 / 16.08.2019Коментари (0)970
Преди няколко дни гръмна скандална новина за нов мъж в живота на Луна. За тайнственият любовник се знае само, че е около 20-годишен, учи в НСА и работи като охранител, пише Блиц. 

Ретро чалга звездата се носи на гребена на любовта, но се оказа, че не всичко е толкова гладко, колкото изглежда. Стана ясно, че любовникът на Луна се казва Горан Колев и е с доста пикантно минало.

Той е от Русе и движи в една компания с бившия на Десислава - ММА боецът Светлозар Савов - Зарко. Луна се запознава с младото лъвче в русенска дискотека, където има участие, а той работи като охрана. От две седмици живее в огромния й мезонет в София, похвалил се лично пред приятели.

Скандалното в случая е, че има жена и две малки момичета. За съпругата му се знае, че ходи да заработва в чужбина. Семейни приятели споделят, че я лъже за случилото се с Луна и се оправдава, че просто работи за нея.

Оказа се, че той е от такова семейство, в което родата на мъжа купува бъдещата си снаха. Неговите родители са броили огромна сума за жена му и са ги оженили още преди да навършат пълнолетие. При евентуален развод ще трябва пак да брои.

Наскоро Луна си позволи да качи няколко общи снимки с любовни послания, които медиите взеха като топъл хляб. Не след дълго изпълнителката на "Бягайте крачета при младите момчета" премахна всички фотоси с любимия си, явно по негово настояване след проблеми със съпругата му.

"Не мога да си обясня дали наистина е хлътнал по застаряващата фолкпевица или просто го тресе звездоманията. Може и 8-те милиона на Луна в КТБ да са го привлекли...", коментират негови приятели . Луна обаче е наясно с негово семейно положение, но явно няма против да раздели един баща от двете му деца.

Бърза проверка в неговия профил показва, че двамата имат обща снимка още от декември месец. Под снимката той пише: "Стара жена и стара риба няма – или е свежа, или не е". Това говори, че са крили взаимоотношенията си близо половин година и чак сега са решили да задълбочат връзката си и вече да не се крият.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: