Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Витанов: Метеоритът поуплаши народа, ама той го е изпял - камъните падат, падат от небето
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:25 / 13.07.2023Коментари (0)193
© Фокус
Математикът проф. Николай Витанов представи своята кратка информация за българската политика и войната за 13 юли 2023 г. в своя Facebook профил:

Ето какво написа той: 

Днес – небесният началник допринесе към Кукленото шоу, за да ви покаже, че прогнозите на Витанов са добри.

Българската политика

И тъй, нещо падна от небето. Какво падна? Той народа го е изпял – камъните падат, падат от небето... Като го гледам си беше типичен метеор, взривил се във въздуха по вероятно над Румъния, отколкото над България. Народът се поуплаши - зер нищо не може да направи срещу падащите от небето камъни. После стана интересно. Учителят Теодоси, когото познавам добре като ученик на конкуренцията му Георги Василев от Велико Търново (светла му памет) пусна версията, че това можело да бъде заблудена ракета от украинската война. Не, не е заблудена ракета, но версията дава повод да си поговорим от какво иска да ни предпази Витанов.

И тъй, изтървава се от войната в Украйна ракета и пада у нас. Доста далекобойна ще да е тази ракета и с голям заряд, може и ядрен. Както видяхте, нищо не може да спре падащия от небето камък. И с ракетата така. Ше си падне. Ама имали сме противовъздушна отбрана. Че те и украинците имат, а ракетите падат при тях където си искат (където искат руснаците). Та, ето видяхте, колко сме защитени. Нямаше време дори да се вдигне хартийката с член 5-ти от договора на НАТО и да се анатемоса камъка, че ако падне, веднага ще му се случи нещо. Бе, тай ще си падне камъка и ще изтрепе народа, пък после – я камилата, я камиларя, дето има една приказка.

Така-а-а-а-а, отиваме към нашия бауцащ "елит". Седнал на хартийката на която пише – член 5-ти и бауца. Седнал значи на члена и олайва тиранозавъра. Оня тиранозавър с ракетите, дето си поразява цели в Украйна, каквито си иска. Възможност да се защити нашият бауцар – никаква. Възможност да защити народа – никаква. Видяхте, ракетата ще си падне спокойно където си иска. Бау-ЦАРЯТ ще се изпокрие, ако може (може и да не може). Това е политиката, следствие на наведените вектори – нищо друго не ни чака, видяхте го с очите си. Затова Витанов казва – провеждай по-интелигентна политика. Не бауцай срещу тиранозаври. Като баучаш, най-много да ти паднат неща от небето и да те делят на салфетка. Приказва си Витанов, но никой не слуша. Бауц, бауц, бауц, бау-у-у-уц, се носи от сцената. Кукленото шоу, дами и господа! Ходя днес из народа и там чувам, че камъкът объркал къде да падне. Трябвало да падне върху онази сграда, дето била до централната администрация на БАН. Не върху Синада, върху тая сграда, дето била отдясно на линията БАН – Синод. Е-е-е-е-е, ама лоши хора , бе. Искат да ни прекъснат Кукленото шоу. Недейте така.

Войната

Ден 63-ри от Големия юруш. Ден 2 от месец 3 на юруша. Нещата си се развиват според прогнозите. Очакванията за третият месец на юруша са системата "Таракан" да продължава да гърми в плътните руски отбранителни линии, украинските загуби в Големия юрушв края на третия месец да достигнат 90 000 човека безвъзвратни загуби (убити и тежко ранени), 450 танка, 450 оръдия и 900 бронирани машини. Това ви беше прогнозирано поне месец преди началото на Големия юруш, нали така. Като гледате, очакваната обща бройка на унищожената бронирана техника е 1800 бройки. Дотук са над 1500 бройки. Тъй, че по тези показатели се очаква преизпълнение. Утилизацията на пушечното месо продължава с очакваните темпове. Тук въпросът е – дали има толкова пушечно месо, че да се изпълни бройката 90 000. Два корпуса са си това. Да не вземе да се спихне работата преди края на третия месец. Да видим. Както ви е прогнозирано – юрушът си е в запек. Първата отбранително линия на руснаците още си стои непробита.

Пропагандата – грамадни голи куки за чудовищни успехи на украинската армия. Какви чудовищни успехи, първата отбранителна линия на руснаците не е пробита, чудовишни са камарите изгоряла натовска техника по бойните полета. Нашите юрдеци се мятат по голите куки. Юрдечета-а-а-а-а, Витанов чака прогнози от вас, не мятаници по голите куки. Ей такива прогнози, като неговите. Видите ли как прогнозата за Големия юруш и неговият запек се изпълнява. Видите ли, как количествената част от прогнозата се изпълнява? Че, хайде де, давайте. Ето – третият месец от Големият юруш ще свърши, какво ще става после? Кажете на народа, застанете с имената си зад прогнозата си. Не смеете, нали така. Давайте, де, като минат трите месеца, аз ще кажа а народа какво очаквам да се случи по-нататък. Изпреварете ме, заемете позициите със суперпрогнози. А ние със сериозните американски анализатори ще си пием бирата и ще чакаме да видим какви прогнози ще излязат от наведените ви вектори. На американците няма да им е интересно, те знаят, че както са ви навели векторите, така и ще се мятате по куките. На мен ми е по-интересно, че събирам материал за поканени статии. Покани ли са ме хората, да опиша как се оправям с юрдеците. Крякайте, крякайте, че да събера още материал как не трябва да се води пропагандна кампания.

Така-а-а-а, какво става във Вилнюс? Съвсем според прогнозите. Дойде господарят, насмете бауцащите и те почнаха да бауцат в провилна посока. На Зеленски му се каза, че ако не спечели войната, няма и да влезе в НАТО, гласува му се оръжие и бе пратен да утилизира пушечното месо. Нищо неочаквано. Декларацията на Народното събрание за подкрепа на членоството на Урайна в НАТО бе използвана по предназначение, т.е. като лист хартия в най-малкото помещение в къщата, дето е казал Волтер. Нали знаете, едно от най-кратките писма на Волтер – "Уважаема госпожо, намирам се в най-малкото помещение на къщата. Вашето писмо е пред мен, скоро ще бъде зад мен. Ваш, Волтер.“ Та нищо неочаквано и с декларацията. Следващият път е добре да е на салфетка, написана само от едната страна. Слушайте Витанов, така ще е много по-добре, защото ще дойде времето на салфетката, а после салфетката ще иде в музея.

Нама да слушат Витанов. Бауцането и навирането пред устата на тиранозавъра ще продължи. Векторите са наведени в посока на разгологъзване (ех каква дума). Е, значи гребем от българската армия и даваме на украинската. Тъй каза господарят във Вилнюс. То така и така, като падне големият камък с ядрената бойна глава ного не можем да направим. Чарщафите не си ги даваме, че ще ни трябват да се завием по пътя към гробищата. Всичко си е наред. Витанов, като защитил докторат в Бавария и ходил на Хумболт в Саксония (при великия професор Радебергер) гледа американските му колеги анализатори да не се изтърват и да пият некачествена бира. И тъй си чакаме горещините да минат и да свърши третия месец на Големия юруш.

Я да видим какво става с прогнозите за коронавируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 353 дни. Това наближава 365 дни. Каква беше това – 365 дни. А-а-а-, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 457 дни. 15 месеца са 455 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.

Още по темата: общо новини по темата: 8
13.07.2023 »
12.07.2023 »
12.07.2023 »
12.07.2023 »
12.07.2023 »
12.07.2023 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: