Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Веганите проговориха след вандалщината в Пловдив
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:11 / 10.10.2017Коментари (18)841
© Blagoevgrad24.bg
Българският вегански съюз се разграничи от случилото се в парк "Лаута" в Пловдив. В декларация веганите категорично посочват, че не толерират подобни деяния. Припомняме, че всички барбекюта в парк "Лаута" бяха унищожени в неделя срещу понеделник. Вчера сутринта кметът на "Тракия" е получил сигнал по телефона си от граждани, които всяка сутрин се разхождат или спортуват в парка. На постаментите на разрушените до основи барбекюта с червена боя извършителите са оставили надписи, които гласят: "Месото е жестокост", "Месото носи болка", "Месото е страдание".

"Всичко говори, че става въпрос за умишлен вандализъм. И трите барбекюта са изпочупени, като са използвани инструменти", каза районният кмет.

Полицията е сигнализирана, а извършителите се издирват. В "Лаута" има видеонаблюдение и в момента се преглеждат записите от камерите.

"Надяваме се хората, унищожили обществено имущество, да бъдат разкрити, за да си понесат отговорността и заплатят щетите", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, който уточни, че барбекютата ще бъдат възстановени максимално бързо.

Той подчерта, че мястото е привлекателно за прекарване на свободното време от жители от целия град. През почивните дни на там се организират рождени дни, пикници и приятелски срещи. Парк "Лаута" вече се превърна в едно от любимите места на пловдивчани.


Още по темата: общо новини по темата: 3
18.11.2017 »
20.10.2017 »
13.10.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да е*а вашта мама откачена да е*а.Яжте си копривата,тревата, листата,паапура каквото си искате ако щете и доматите с колците ги яжте,но не казвайте на хората какво да ядат,да не изядете х*я помияри
0
 
 
Като не искат да ядат месо да не го правят ,но да не налагат мнението си на другите !
0
 
 
Ивета, когато спреш животните в дивата природа да изяждат други животни, на момента ще спра и аз да ям месо а дотогава може да дъвчеш наденицата! рџ?‰
0
 
 
Добре това че са вегани е техен избор..всеки сам решава..но това не обяснява анархията
0
 
 
Ми то мойе и зеленцхуци на барбекуе ,не е нуйно да е само месо ! рСџВ¤"
0
 
 
Веганите не се научиха да проповядват култура на хранене вместо да крещят УБИЙЦИ в лицата на хората и не разбрах че не става само с ядене на трева "зеленчуци" или поне не при всеки става номера с зеленчуците и не е до това дали ти харесва на вкус а дали организмът ти има поносимост аз лично нямам към повечето и не няма да стане да го карам само на краставици и домати защото те ми понасят :D
0
 
 
Пловдивчани не би трябвало да бъдат нападани от вегани,защото ние ядем мИсо,а не мЕсо.
+1
 
 
Все повече се убеждавам, че само диктатура може да ни оправи нас! То това да сме толерантни - веченото мото на всички, борещи се ужким за нечии права, всеки имал право на избор. Ами на! ви сега - аз също имам право на избор! Имам право да избера какво да ям, с какво да храня децата си. Имам право да получавам заплащане за труда си, съответсващо на работата, която върша. Имам право да живея мирно и спокойно, а не непрекъснато да ме убеждават че нечии други права са нарушени. Омръзна ми от толерантност! Към циганите, които ни крадат и чакат на наш гръб, към "бежанците", които ужким искали по-добър живот, а всъщност избиват, изнасилват хора, кощунстват и дреибействат, към вегетарианците, които все се опитват да ни насадят колко по-добре е да не ядем месо, към веганите, които пък с безпощадни средства пилеят моите пари като данъкоплатец на община Пловдив, с чиито бюджет са направени въпросните барбекюта. Всеки има право на избор как да живее живота си, стига това да не пречи на останалите хора да живеят мирно и кротко, защо тогава се позволява на тези хора, към които ние трябва да сме толерантни - да ни насаждат тяхното виждане на нещата?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: