Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Студентка шашка с необичаен бизнес за крехко момиче
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:26 / 25.10.2016Коментари (2)325
© БНТ
Студентка от Великотърновския университет предизвика истински фурор в социалните мрежи, заради необичайния бизнес, с който се занимава. 25-годишната Цветелина Недкова има собствена ферма в село Горна Липница, в която съвсем сама отглежда биволи. Освен работата с едрите животни, младата жена е и запален любител на високите скорости и моторите. 

Цветелина Недкова е красива, млада жена с перфектни мерки, за това на никой не би хрумнало, че обикновено денят ѝ минава сред стадо биволи. Завършила е икономика в Свищовската Стопанска академия, скоро ще се дипломира и във Великотърновския университет, но въпреки академичните си занимания не се отказва от живота на село. От както се помни семейството ѝ отглежда крави, за това от малка обича и не се плаши от едрите животни, информира БНТ. 

"Имаме ферма за крави. И от много време все се каним да си вземем една биволица, колкото за нас, заради продуктите. И в последствие взехме една, станаха две, три и от три години насам вече са тринайсет. Така се запалихме и аз отговарям за тях!" Цветелина разказва, че биволите само изглеждат страшни, а в същност са изключително любвеобилни и интелигентни животни, за това се отнася с тях като с приятели. 

"Всяко животно си има име, отнасям с него като домашен любимец. Например Събина, Черешка, Чудомира. Имат темперамент, нямат нищо общо с кравите, имат характер. Разликата е, че привикват към един човек, не както кравата, привързват си към стопанина си и след като свикнат с него те с друг много трудно свикват, нямаме пастир, аз се занимавам с тях!" Като всяко младо момиче и Цветелина споделя, че в свободното си време обича да излиза с приятели и да се забавлява. А покрай двете си най-големи страсти - животните и високите скорости открила и любовта. Емил е запален пчелар и моторист от съседното село.

"Човек от младите хора израснали в града на нашата възраст, това нещо им се струва много странно. Все едно екзотично, все едно дори смятат, че не сме нормални. Цвети си е поставила за цел скоро стадото ѝ да стане още по-голямо, а двамата с Емил вече планират и романтична сватба следващата година.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.10.2016 г.
+2
 
 
дано да има все повече такива хора
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: