Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Снахата на Бай Тошо ще отваря училище по вероучение
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:06 / 01.04.2020Коментари (1)577
©
Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, отново търси пари от спонсори, но този път не за да снима филм, а за да открие училище по вероучение.

За идеята си сподели самата тя, като допълни, че е решила школото да отвори врати първо в Америка, където тя от дълги години живее, а после и в България. Маруся искала да учи на вяра предимно възрастни, защото с деца по-трудно се работело, но начинанието ѝ изисква сериозна финансова инвестиция, която тя едва ли ще иска да поеме от своя джоб.

В края на миналата година, след повече от 10 лета престой зад океана, Маруся за пръв път стъпи на родна земя. Целта на визитата на бившата жена на Владимир Живков беше да се отърве от някои наследствени имоти, за да скрепи финансовото си състояние. За продан тя пусна три апартамента и една къща. Две от жилищата се намирали на топлокации в София, а другите две – в родния град на Мирчевска – Плевен. Нейни съграждани разкриват, че се надявала бързо да се намерят купувачи и била склонна да преговаря за цените, защото имала финансови проблеми, пише "Ретро".

Как е натрупала дълговете си, при условие че синът ѝ Тодор Живков-младши стана милионер в Щатите от хазартни залагания, не се знае. Мистерия е и дали имането си Маруся е получила по времето на краткотрайния си брак с Владимир Живков в знак на благодарност, че е станала снаха на най-влиятелния човек в държавата. Още в първите години, когато Мирчевска и синът на Тато се развели, а тя емигрирала зад океана, се разбрало, че брачният ѝ съюз с наследника на бившия Първи ѝ е донесъл както много страдания, така и облаги. Преди години самата тя признала, че навремето е успяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков, както и дамска чанта от крокодилска кожа, която принадлежала на дъщеря му Людмила, на търг за по 300 хиляди долара всяко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Никакъв коментар за Маруся. Къде ги изхарчи кинтите на овца ? Искай от синът ти нали е покерджия милионер. Цял живот на гърба на немъчени пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: