Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
След големия отзвук заведение в "Албена" бутна грандоманските цени
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:21 / 03.07.2019Коментари (11)676
©
Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския курорт "Албена" бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи тази година.

"С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева", обясни в предаването "Здравей, България" по Нова тв Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа. 

Чергов допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон. 

Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. Към този момент цените изглеждат по друг начин. 

Маргита Тодорова – директор на "Маркетинг и реклама" към КК "Албена" се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор. "Доброто съотношение "качество-цена" е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите гости. Повече от 40% от тях са ни постоянни", обясни тя. 

По думите й наемите в курорта не са се покачили драстично. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Дали всички дето мрънкате как не били чели подробно менюто, когато поръчвате, наистина ли вие лично се запознавате с подробности? Не случайно собственикът цака с водата, защото това е последното, което гледаме като цена. В повечето случаи даже правиш поръчка и в последния момент казваш и една бутилка вода. Лято е, в България сме, не в Сахара, водата тук не е лукс, а даденост. Това да не е шампанско или водата е със златни люспи, или от някакъв специален примерно исландски извор?! Става въпрос за обикновена българска бутилирана вода и няма значение на кой кладенец е.
Aнонимен
на 03.07.2019 г.
+2
 
 
Аз съм в недоумение,как може след като уж са чели менюто и пак са останали да ядат и да пият там и после се оплакват,че било скъпо.
0
 
 
Моля някой "просветен" да ми обясни образуването на цена от 2,50-3 лв за кафе.
Сподели какво ново....
на 03.07.2019 г.
0
 
 
Яли пили плащали на края плакали.
-5
 
 
Тва българите сме... нема такова животно, майна. Сядаш някъде на заведение, поръчваш си това, онова, трето, пето и накрая ревеш, че сметката ти е висока. WTF, Ганьо?! Сядаш, четеш менюто, ако ти отърва, поръчваш, ако не - чао и към следващото капанче. Що не седнат да ядат в Новотела или в Тримонциум, да видим. Живеем в пазарна икономика - ако искат и 100 лева ще сложат на бутилка вода. Дали ще има кой да си я поръча е друг въпрос.
+5
 
 
Чергов допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.
Aнонимен
на 03.07.2019 г.
-5
 
 
А случайно преди да си поръчате не поглеждат ли цените в менюто!!??
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: