Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
—лави към ўаба:  ак разбрахте без аутопсии, че хората са починали от коронавирус
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 17:16 / 14.05.2020 оментари (49)430
© Ѕ√Ќ≈—
—лави за сетен път нападна Ќационални€ оперативен щаб. “ой е на мнени€, че н€ма хора, които са починали директно от коронавирус и заподозр€ премиера и ўаба в създаване на дезинформаци€ с цел създаване на страх и паника в населението. «а своето твърдение той си служи с цитат от изтъкнат български лекар, който за€в€ва, че хората умират с коронавирус, а не от коронавирус

≈то цели€ текст на —лави, публикуван в социалните мрежи:ѕрочетох едно интервю на един български доктор. Ќо не какъв да е български доктор, а доктор —то€н јлексов. “ози човек е председател на Ѕългарската асоциаци€ по патологи€ и като такъв участва в семинар на ≈вропейската асоциаци€ по патологи€.


“ози уважаван специалист категорично за€в€ва:

"’ората умират — коронавирус, а не ќ“ коронавирус!У

ƒоктор —то€н јлексов цитира патолозите от Ўвейцари€, ‘ранци€, √ермани€, »тали€, »спани€ и твърди, че коронавирусът не е смъртоносен. » че н€ма човек, починал от коронавирус!

ѕредседател€т на българската асоциаци€ по патологи€ и патоанатоми€, който сигурно разбира от тези неща, казва че, за да се твърди, че човек е починал от коронавирус, тр€бва да има установена възпалителна реакци€, довела до смъртта, без да има други несъвместими с живота забол€вани€. “акива случаи н€ма.  азва го доктор —то€н јлексов.

÷итирам конкретните думи на доктор —то€н јлексов:

"Ќ€ма специфични патоморфологични белези на поражени€та от коронавируса върху човешките тъкани. Ќ€ма никаква разлика на аутопси€ между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекци€. Ќ€маме моноклонално антит€ло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. «а разлика от грипа, кoронавирусът не води до смърт.

—ветовната здравна организаци€ сгреши, че об€ви пандеми€, защото такава н€ма. ” нас са направени само три аутопсии, защото —«ќ даде инструкци€ да Ќ≈ —≈ ѕ–ј¬я“ аутопсии на починалите.

¬ това н€ма логика.  огато имаме нова картина, причинена от нов вирус, логиката е да се прав€т аутопсии на всички, за да се събере максимална информаци€ за новата болест. “ова поведение на —«ќ може да се определи като престъпно.

 ризата насочи цели€ ресурс на здравната система в посока коронавируса и от това страдат болните с всички други забол€вани€, особено тези с онкологични забол€вани€. –аботата ни върху биопсични материали, цитонамазки и други е намал€ла ƒ≈—≈“ пъти. ѕациентите са уплашени и не търс€т медицинска помощ, много случаи остават недиагностицирани.

“ова означава, че ще създадат повече проблеми на здравната система, отколкото от сами€ коронавирус.У

 рай на цитата.

јз ли полуд€вам или доктор, който е специалист по това да установи от какво точно и конкретно е починал един човек, казва, че нито един човек, повтар€м - нито един човек - не е починал от коронавирус.

» тогава идват н€колко твърде важни въпроса:

Ћъже ли премиерът Ѕойко Ѕорисов, заедно с Ќационални€ оперативен щаб, че в Ѕългари€ има починали от коронавирус хора?  ак го разбрахте без аутопсии?

Ќе е ли това целенасочено създавана дезинформаци€ с цел създаване на страх и паника в населението?

”добни ли са за действащата власт тези страх и паника, за да може управлението на същата тази власт да продължава?

» не е ли всичко това чудесен повод да се нарушат основни човешки и граждански права, гарантирани от  онституци€та на –епублика Ѕългари€?

ќтговорите остав€м на вас, уважаеми съграждани.

ј аз, като един от вас, съм бесен. ћного съм €досан и мисл€, че премиерът Ѕойко Ѕорисов и Ќационални€т оперативен щаб са пр€ко отговорни за паниката и страха. » за лъжите. » за опашките пред трудовите борси.

“ака че, премиерът Ѕойко Ѕорисов и Ќационални€т оперативен щаб тр€бва да понесат сво€та отговорност. Ѕесен съм, но това ви го казвам най-спокойно. — гласа на разума.
ќще по темата: общо новини по темата: 6260
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
предишна страница [ 1/1044 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.05.2020 г.
0
 
 
ћега си тъп, —лаве! Ѕърка ли те, "—" или "от"? Ѕърка ли те, че едно гробище се запълни в »тали€ само с лекари — корона, които не биха били мъртви ако не б€ха се срещнали — корона.  ороната усложн€ва състо€нието. Ѕърка ли те?
0
 
 
„алгар ,лично ћутафчийски каза ,че ще съдейства на всеки за три дни доброволец в  ќ¬»ƒ отделението , отивай ,стига само си приказвал !
0
 
 
 аква е новината?¬секи ден ги "размазва" и плюе а той какво прави ??!
0
 
 
«ащо г-н “рифонов не отиде доброволец? ќще търс€т. ўе види всичко, пък тогава има право да говори...
0
 
 
ћного си информиран злобар такъв рЯШЂрЯШЂрЯШЂрЯШ∞
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬инетки 2021
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
ѕарламентарни избори 2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: