Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов към Петър Волгин: Ти да не си оракул?
Автор: Георги Кирилов 13:56 / 08.05.2021Коментари (15)743
©
Слави Трифонов даде първото си интервю пред национална медия - БНР. Това стана в предаването "Политическо некоректно" с водещ Петър Волгин. От интервюто не научихме нищо ново за намеренията на Слави, нищо по-различно от неговите разсъждения от официалната му страница във фейсбук. Забеляза се обае нещо друго - свойското и на места арогантно държание на Трифонов към Волгин. Свойско и арогантно държание на един политик към журналист. Единствено премиерът Бойко Борисов може да му съперничи в това отношение. Дали е нормално и редно, оставяме вие да прецените. Ето ви примерна извадка от днешното интервю:

На въпрос "С кои други партии "Има такъв народ" ще направи коалиция след изборите", Слави отговоря:

"След 11 юли ще стане ясно. Суверенът ще реши"

"Е, той суверенът едва ли ще реши нещо по-различно, отколкото сега. Тези партии, където ги гледаме сега, плюс/минус още 1-2 най-много, ще бъде разликата", отвръща Волгин.

"Откъде знаеш, откъде знаеш. Оракул ли си, екстрасенс ли си? Запознат си с това, което се случва в съзнанието на милиони българи ли?", пита иронично  Слави.

"Предполагам просто"

"Когато твоите предположения станат реалност, тогава ще е ясно. Виж, Петре не искам да бягам от такива въпроси. Аз, приятелю, не искам да се изразявам с "би могло", "ако", "евентуално". Мога да ти кажа какжо ще направя с нещата, които са под мой контрол. Нещата, които ми задаваш казват "ако станем това, ако стане онова" какво ще направиш. Еми, като стане, ще видим, какво ще направим", казва още лидерът на "Има такъв народ".

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ИМАТЕ ЛИ ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО КИТОВЕТЕ СЕ ХВЪРЛЯТ НА БРЕГА? :) СИГУРНО НЕ ИСКАТ ДА ИМ НАПРАВЯТ ДУПКА В ГЛАВАТА, ЗА ДА ИМ ИЗТОЧАТ МАЗНИНАТА :)
0
 
 
ТОВА ЗА КАЗАНА И ОГЪНЯ ОБАЧЕ Е ТОЧНО ТАКА :) И КАЗАН ИМА И ОГЪН И ВРЯЛА ВОДА И ПРЪЖКИ И СЪЗДАРМА И ВАРЕНО ПУШЕН КОЛБАС И ШУНКА И ФИЛЕ :)
0
 
 
МАЙ ДАНТЕ ВИ Е СПЕСТИЛ ПОДРОБНОСТИТЕ ЗА АДА ;) И ЗА, ХЕРР КОМЕНДАНТ :)
0
 
 
НАЛИ ИСКАТЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ БОГА? АМИ БИЛ СИ ГОВОРЕЩА СВИНЯ, ЛОШ, ЗЪЛ, ПРОКЛЕТ. СТАВАШ В СЛЕДВАЩИЯ СИ ЖИВОТ ГРУХТЯЩА СВИНЯ ИЛИ ОВЦА ИЛИ МАГАРЕ ПРИ ЦИГАНИ :) И ГРУХТИШ, БЛЕЕШ, РЕВЕШ, КОЛКО МНОГО СЪЖАЛЯВАШ, ЧЕ СИ БИЛ ЖИВОТНО НА 2 КРАКА :) И ТАКА МНОГО ПЪТИ, ДОКАТО СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО И ДУШАТА ТИ БЪДЕ ИЗТРИТА НАКРАЯ :)
0
 
 
НЕ СТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗАЛИ ДОСЕГА, ЧЕ ЧАСТ ОТ ЖИВОТНИТЕ ИМАТ УДИВИТЕЛНО "ЧОВЕШКИ" ОЧИ? :) МОЖЕ БИ НЯКОИ ДАЖЕ СА БИ-ЛИ "ЧОВЕЦИ". ЗЛИ И ЛОШИ :)
0
 
 
В КРАЙНА СМЕТКА, ДАЛИ ТИ, КРАТУНАТА, ТРИФОНОВ... ЩЕ ГРУХТИТЕ СЪС СЪЛЗИ В ОЧИТЕ ПРЕД КОЛЕДА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ? МИСЛЯ, ЧЕ Е ВАЖНО ДА СА ВКУСНИ ПРЪЖКИТЕ И ДОБРО ВИНОТО :) ЩОТО КАКТО СЕ СЕЩАШ, ПРОГРАМА НЯМА КАК ДА ТЕ ЗАСИТИ :) А КАК СЕ ЧУВСТВА ПРОГРАМАТА В ТЯЛОТО НА ПРАСЕТО, МИ Е ПРЕЗ.... :)
0
 
 
ВОЛГИН, ЩО СЕ ПРАВИШ НА ИДИЪТ?! КАКЪВ ПОЛИТИК МОЖЕ ДА Е НАЗНАЧЕНАТА ОТ ХАЗАРСКАТА ШАЙКА КРАТУНА? ЛИЦЕТО ТРИФОНОВ ГО ЛИШИХ ОТ СТАТУСА МУ НА НЕПРИКОСНОВЕН. АКО НЕ ЗНАЕШ :)
0
 
 
Два червени картуна. Единия прост селски бек,на каишка на Мунчовото задкулисие,което се командва от Кремъл и другия ляв охльов,който е незаконно копеле на правешкия цървул,че даже и прилича на него. Пак на каишка от леваците на Кремъл. Ами къде да отиде Учиндолския тъпанар освен при свои.За независими медии няма сценарий и няма държание. При Волгин си е при свои и си дрънка с "приятелю" :)
0
 
 
Има такъв народ си мисли на предстоящите избори 11 юли 2021 много българи в България гласуват това никога няма да се случи пак малко българи в България ще отидат до урните да си пуснат своя глас и вечерта всички от има такъв народ са с наакани гащи но кой каквото си надроби това сърба.
+1
 
 
Toй суверенът вече го реши, колко пъти да го решава... абсолютни негодници са всички, въртят г*за както им отърва.. няма Мая, няма Слави , Бойко, Бабикяни и т.н. ... факт е че поне Бойко държеше юздите..
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: