Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Разкритикуваха Виктор Николаев и Мира Иванова, че са провели много слабо интервюто с Бойко Борисов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:48 / 12.11.2021Коментари (0)410
©
Според журналистката Соня Колтуклиева водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Мира Иванова са провели много слабо интервюто с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Ето цялото мнение, публикувано в нейния профил във фейсбук:

Много слабо представяне на Мира и Виктор в интервюто с Бойко Борисов. Казвам го със съжаление, защото харесвам и двамата.

Премиерът на 3 правителства не е лесен събеседник; трябва да си много добре подготвен и реактивен за ефирен дуел с него. Тези двамата не бяха.

Значи, Мира и Виктор изобщо не се притесняват като граждани и журналисти, че машини никнат като гъби след дъжд из страната, дни преди вота. А те питат Бойко Борисов технически как може да бъде извършена подмяна на вота. Не разбрахте ли вече?! Кой още да ви го разкаже?

За жалост, Мира и Виктор не проявиха никаква реактивност, защото само глуповато примигнаха на 2 въпроса, които събеседникът им постави в ефир:

- Даваш 310 000 дарение - ставаш министър; така босът на Еконт си осигури присъствие в евентуално правителство на Кирил Петков и Асен Василев. Даренията са законни, рече Мира. А купуването на министерско кресло е нещо, което не тревожи душите ваши, така ли?! Браво!

- Слави Трифонов записва обръщение към нацията, че при следващото си включване ще обяви състава на неговия проекто-кабинет. Забележете: преди ЦИК да е обявила официално резултатите от изборите на 11 юли! И при положение, че разликата беше по-малко от половин процент между ГЕРБ и ИТН.

Аз съм се интересувала от тази тема. Версията на ИТН е, че те са платили на белгийска социологическа агенция, на която много вярват и понеже тя е дала първи резултат на ИТН, те се почувствали победители. Хайде, холан!
Принципно не вярват на социолози и непрестанно ги бичуват напоследък, но ако социолозите идват от Брюксел - всичко е ОК.


Снимките, та снимките…един през друг се надпреварват да питат Цветанка, Мира, Виктор. Да беше нова тема, идѝ-дойдѝ. А то, претоплена манджа: загоряла и смърдяща на “лук и вкиснало".

В случаи като този се питам: в България каква е разликата между таблоидите и националните телевизии?! Жълто-калната вълна всичко ли заля!?

Нова телевизия по едно време гърмеше с акция срещу фейк-нюз. А защо сега става рупор на фалшиви новини? За да се хареса на един в Дубай и на другия в “Бояна"?! Всъщност, никой не е съвсем наясно кой стои зад собствениците на Нова телевизия, освен че сръбският им партньор, лице на холдинга от САЩ, е близък приятел на Красимир Гергов, а където е Красимир Гергов там е ма̀зало.

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: