Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Рашидов: Слави е шака-лака, не става за нищо, пееше на уше на мутрите в "Маринела"!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:23 / 04.09.2021Коментари (0)617
©
Акад. Вежди Рашидов, политик, скулптор и художник, в разговор с Илиана Беновска в седмичното обзорно политическо предаване "Беновска пита“. 

По отношение на Слави Трифонов Рашидов заяви, че е ужасен измежду “каква измет живее, ниско падение на морала, подигравка с целия български народ, унизителна подигравка". Той коментира, че Станислав Станков е актуален пример за българската политика - “Ивайло свинарят не ставаше да става цар. С това даде много лош пример. От една страна, силно западна свиневъдството, от друга, управлението. Нещата и до днес не могат да дойдат по местата си".

Рашидов подчерта, че нищо не се прави за държавата, а само се приказва. Той разказа, че след като се е отказал от политиката, е изпитал погнуса от това, че е мечтаел да създаде нещо за държавата. Рашидов заяви, че Слави е изграден човек, сам се е създал, но е арогантен и е “шака-лака" - няма какво да се очаква от него.

Беновска сподели, че е попитала Слави Трифонов защо не се яви като Путин на една голяма конференция и да съобщи своето решение дали ще имаме правителство с неговия мандат. “Шоу ли ще правят? Той не става за нищо самият Слави. Нали трябва да можеш нещо" коментира Рашидов.

“Вие като човек на изкуството, като художник, като естет … има ли естетика и красота в политиката ни в днешно време?" попита Беновска. Рашидов каза, че българите трябва да понесат последствията от изборите си - ще има шоу, а за храна да не мислят. Той подчерта, че човек трябва да знае какво иска.

“Слави беше едно момче, което обслужваше от Илия Павлов, всички мутри, пееше им на ушички, паричките им взимаше. Много хубаво пее. “Няма такъв народ" песента пуснете. Политиците, казват, са педерасти. Вече, явно и той се разкри. Явно и те са такива, защото станаха политици" заяви Рашидов.

Акад. Рашидов подчерта, че ако Господ е дал на един вече изграден човек да е голям и велик, няма нужда да е политик, за да му личи. “Слави е един примитив, един арогантен, нахален човек, който обслужва мутрите, всяка вечер си беше в “Маринела" на последния етаж с тях, прегръщаше се. Това е неговата публика. Това са неговите пари. Пееше на Фатици, на Маджо и до днес продължава" каза Рашидов. Беновска отбеляза, че Слави е бил близък и на Борисов и даже са се целували в уста, ходили са на кино. Рашидов заяви, че в тъмното Слави е държал шлифера на Борисов.

Бойко Борисов

“Какво трябва да прави Бойко Борисов?" попита Беновска. Рашидов отбеляза, че експремиерът им две хубави внучета. “Да ходи на риба с Прокопиеви" каза Рашидов, а Беновска попита кой е шаранът. Шаранът е целият български народ" заяви Рашидов и сподели, че като един възрастен човек и той ходи за риба в селото. “Не ми се измъквайте, не е характерно за Вас. Златната рибка ли гоните, да Ви питам?" попита Беновска. Рашидов отговори, че е по златните жабки, защото има едно желание и винаги избира доброто желание. “Коя е златната рибка или шаранът, който трябва да улови Борисов?" попита Беновска. Рашидов сподели, че няма такова образно мислене и остарява бавно, затова е време да се почива и да се гледат внуците. “Борисов да се оттегли, така ли?" попита Беновска, а Рашидов отговори, че е пълно с млади хора, които не се знае какво ще правят. “Виждал съм млади идиоти и възрастни идиоти. Държава се управлява с разум, а не с младост и старост. Без мъдреци и без млади няма да стане" смята Рашидов. “Борисов да се съюзи с младите ли?" попита Беновска. “Младите са на ход. Имат съветници. Питайте тях" каза Рашидов. “Борисов мина своя път. Направи човекът достатъчно неща и неща, които не можа. Борисов е 10 години политик. То е като женитбата - и най-добрите неща да направиш, те намразват, защото ти знаят вече всички бакии. Променя се времето, то не е същото" подчерта Рашидов.

Изкуството и ковид

Той сподели, че изкуството е много закъсало покрай пандемията и не са само заведенията. “Артистите почти ще играят вкъщи. Работата не е добре" каза акад. Рашидов.


Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: