Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Профилът на Слави "бръмна"! Над 2500 коментара след последното му откровение!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:57 / 10.04.2021Коментари (0)539
© БГНЕС
Профилът на Слави Трифонов във Фейсбук буквално "бръмна". Това се случи броени часове след последния лаконичен пост, който лидерът на "Има такъв народ" пусна в социалната мрежа.

Повече от 2 500 са коментарите под публикацията, а ето и много малка част от тях:

- Всички, които ви гласуваха доверие, отдавна очакваме официално обръщение, което да ни увери, че сме направили правилния избор. Обръщение, което да поддържа духа и вярата ни, че така чаканата промяна ще бъде реална. Един обезверен народ не обича мълчанието и изненадите.

- Мълчанието е едно от най-силните оръжия! Докато Слави Т. Трифонов мълчи, всички останали се изнервят от неизвестното и изливат тонове простотия и предположения с различни сценарии. Не се притеснявайте, ще проговори, но когато му дойде времето и то премислено с цели и стратегии. Празните приказки, хвалби или нападки са излишни! Наслушали сме се на много такива вече 32 години!

- Аз съм един от вашите избиратели и искам да ви кажа, че с това си държание, тази криеница, тези постове - губите моето доверие. Много ви се възхищавам, подкрепям, но това поведение е леко казано подигравка с вашите избиратели. Много разочаровате още отсега, не мога да си представя какво ще е за напред...

- Онлайн (Фб) управление? Не е сериозно за някой, който има амбицията да управлява държавата. Този народ (суверен както го наричате) се е наслушал на добри думи. Дела трябват (така ще избегнете клишето) и комуникирайте с избирателите си истински, а не скрит зад телефона/лаптопа си. Недостойно е. (Рафи и Софка пяха пред цяла България, тъй както бяха в изолация като Вас. Явно са отговорни към това, което правят). Изводите оставям на всеки, който следи новините.

- Успех! Много умен ход, че не коментирахте преди официалните резултати на ЦИК! Самоизяждането започна... Няма такава излагация и такъв сеир! Ако не беше толкова жалко (тези хора ни управляваха досега), щеше да е ужасно смешно!

- Слави, добре, че беше Светльо Витков да те подсети, иначе и досега щеше да си мълчиш като риба в аквариум. Ако така ще я караш, със суфлиране и подсказки, по-добре се разкарай от политиката овреме. Смяната на джипката с кухи постове у фейса не е на добре - Баце поне предаваше видео на живо. А оправданията със самоизолацията заради COVID просто са нелепи...

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: