Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицията с подробности за зверската катастрофа на Ришкия проход!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:47 / 12.06.2018Коментари (0)1238
©
Полицията изнесе още подробности за тежката катастрофа, затапила Ришкия проход с часове, за която Burgas24.bg вчера информира.  

Ударили са се седлови влекач "Скания" с прикачено полуремарке, с украинска регистрация, управляван от 43-годишния украински гражданин И.Т. и "Мерцедес Вито". Шофьорът на тира е влязъл на територията на България от Румъния през ГКПП - Силистра на в събота, престоял е в Шумен до вчера, където разтоварил товар и около 13.00 часа е тръгнал празен от Шумен за Гърция за да бъде натоварен отново. Товарният автомобил "Мерцедес Вито" е бил с турска регистрация, управляван от 40-годишния Н.И. от село Планиница.

От ПТП-то на място загива водачът на микробуса – Н.И. В МБАЛ - Шумен е откарана Н.Е., 39-годишна от село Планиница, която е получила фрактура на ребро и мозъчно сътресение. В болницата са приети още А.Е., 12-годишен от село Люляково,  получил мозъчно сътресение, Ю.Е., 5-годишен от село Планиница, получил мозъчно сътресение, М.Х., 38 -годишен от същото село, който е без сериозни наранявания. И.И., 35-годишен от село Люляково, брат на водача на микробуса, е без опасност за живота, С.Е., 33-годишна, турска гражданка е с фрактура на две ребра и мозъчно сътресение. 9-месечната У.Е., турска гражданка е получила мозъчно сътресение и е без опасност за живота.

Ето каква е причината за инцидента:

Водачът на седловия влекач "Скания", след употреба на алкохол с концентрация – 2,81 промила, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в условията на остър десен завой, губи контрол над управлението на автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение, блъска движещия се там товарен автомобил "Мерцедес Вито". От удара мерцедесът е избутан  извън пътното платно в крайпътния банкет.

Водачът на седловия влекач е задържан за срок до 24 часа в Районно управление - Сунгурларе. По случая е образувано досъдебно производство.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: