Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Орлин Павлов, Веси Бонева и "Тутурутка" с празнична програма, вижте къде!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:58 / 14.01.2020Коментари (0)442
Настъпи ново десетилетие, а 2020 година бе подобаващо посрещната в различните краища на България и по света. Поглеждайки към отминалия месец декември, у нас навярно се заражда онова носталгично чувство към празничните дни, които отбелязахме със звънки наздравици и много настроение. Ден подир ден се изтъркулват и първите дни от месец януари, изпъстрени с традиционни български празници и обичаи.

Ние, обаче ви съветваме да не унивате, защото идният месец февруари също ще бъде специален. Именно това е времето от годината, в което отбелязваме празника на виното и любовта - 14 февруари.

Повече от изкушаваща оферта предлага Парк и СПА Хотел Марково, който се превърна в любимо място за отдих и релакс на много българи и туристи.

4-звездният комплекс готви невероятни и големи изненади, както за празнуващите любовта към виното и веселбата, така и за тези, които искат да отговорят на романтичните очаквания на половинката си.

Побързайте и направете своята резервация до 15 януари, за да може да се възползвате от –10% отстъпка от редовната цена!

Специален гост на Парк и СПА Хотел Марково на 14 февруари ще бъде гласовитата българска певица и родна пловдивчанка Весела Бонева (Vessy Boneva), която ще се погрижи за доброто настроение през вечерта.

В своите песни, чаровната изпълнителка залага на лирика и глас, с които показва на света красотата на България. Зад гърба си тя има богата музикална кариера, много спечелени награди и го
©
леми хитове. Последното й парче "Нецъфнали рози", което е съвместно с Лъчо от група СкандаУ, успя да оглави класациите и в момента има близо милион и половина гледания.

Веси Бонева ще изнесе своя празничен лайф концерт в ресторанта на хотела Belle Vue, който освен свеж интериор и вкусна храна, предлага и най-очарователната гледка към нощния Пловдив.

Менюто, което шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково е приготвил е също толкова омагьосващо, колкото и богатата музикална програма.

Насладете се на един вълнуващ празник в прекрасна атмосфера, хубава музика и много танци, само на 2 километра от града на седемте тепета - Пловдив. 

ПРОМО пакетът за 1 или 2 нощувки е валиден в периода 13.02.-16.02.2020 и включва закуски, празнична вечеря на 14.02.2020 г. с гост изпълнител, ползването на СПА център, който включва два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. И още безплатно ползване на детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили празнична програма и за най-малките гости на комплекса, както и безплатен паркинг.

Празнич
©
ни ПРОМО пакети очакват и всички гости на хотела през месец март. Специални гости на Парк и СПА Хотел Марково за Националния празник на Република България – 3 март ще бъдат шоумените от "Тутурутка", а за Международния ден на жената 8 март - уникалният изпълнител Орлин Павлов.

Не пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, а своята резервация направете не по-късно от 16 февруари.

- Срещу допълнително заплащане в СПА центъра може да използвате: Турска баня Хамам, различни видове масажи и терапии, ваната на Клеопатра, Рибки “Гара Руфа" и много други. Ако искате да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

- Не пропускайте да отпечатате вашия незабравим спомен в Парк и СПА Хотел Марково с приказното Фото Огледало с тематичен фон и декор

- Разходка с лимузина в град Пловдив на специални атрактивни цени за гости на хотела. Луксозният автомобил Chrysler 300 C е класно решение за вашите специални поводи, романтична разходка с половинката или просто за забавление!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: