Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
НИМХ: Сняг дори на 700 м надморска височина тези дни!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:33 / 07.03.2020Коментари (0)567
©
През нощта в Западна България ще има валежи от дъжд и на места ще са значителни. В Източна ще се задържи почти без валежи. Вятърът ще отслабне, в повечето райони ще е слаб до умерен от юг, в Дунавската равнина – от запад-северозапад. Минималните температури ще са предимно между 6° и 11°. 

Утре ще преобладава облачно време. Преди обяд на места в Западна България все още ще вали дъжд, а в следобедните часове валежите ще са главно в Централна и Североизточна България. На отделни места ще прегърми. С до умерен северозападен вятър ще нахлува по-студен въздух, но в Югоизточна България вятърът ще се задържи от юг-югозапад и там ще остане топло.

През нощта срещу понеделник в северозападните райони валежите временно ще спрат, облачността ще се разкъса. В понеделник отново ще бъде предимно облачно и в много райони в Западна и Централна България ще бъде с валежи от дъжд и с повишена вероятност за значителни количества на места в Югозападна България. Температурите ще се понижат още малко и в районите с надморска височина около 700 метра в западната половина от страната в нощните часове и рано сутринта дъждът временно ще премине в сняг. Вятърът ще бъде със северна компонента, слаб, в Източна България до умерен.

Във вторник от югозапад валежите ще спират, най-късно, едва вечерта, в Източна България. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и временно ще се усили, по-късно и облачността ще започне да се разкъсва. Дневните температури в Западна България слабо ще се повишат. В сряда ще има променлива облачност, почти без валежи. Вятърът от запад ще се усили, след обяд ще стане северозападен. Ще започне затопляне.

В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево. Затоплянето ще продължи и в петък отново на места дневните температури ще надхвърлят 20°. В събота от север ще има временни увеличения на облачността и на места, главно в Северна България ще превали слаб дъжд. Температурите слабо ще се понижат. Прогнозата е на НИМХ.

Още по темата: общо новини по темата: 57
26.01.2021 »
31.03.2020 »
24.03.2020 »
07.03.2020 »
07.03.2020 »
04.03.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
Гергьовден 2024 г.
Бюджет 2024
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: