Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мирчев: Габриел и Денков да се разберат, ГЕРБ има излаз на междунардоната сцена - Борисов е председател на външна комисия
Автор: Алена Соколчева 09:58 / 10.02.2024Коментари (0)484
©
ПП-ДБ-СС е в капан в СОС е от самото начало. Там е много трудно да направиш нови избори, но софиянци гласуваха, за да се разруши старият модел. Направихме всичко възможно, оттеглихме нашия кандидат. Надявам се разумът да надделее и СОС да заработи. Това каза депутатът Ивайлов Мирчев от ПП-ДБ в БНТ.

Той даде пример за лица, които са надвиснали над Столичния общински съвет като Кирил Добрев, Красьо Черния, Орлин Алексиев. "Ние се борим срещу това". По думите му, когато имат съветници, които не са подчинени на избирателите си, а на ситуацията в СОС, нещата са по-трудни.

Относно поста външен министър Ивайло Мирчев отбеляза, че ГЕРБ имат излаз на международната сцена с председателя си на външната парламентарна комисия Бойко Борисов. "Мария Габриел и Николай Денков трябва да решат този въпрос, те работят заедно много добре. Пеевски не ги разбирам любовните отношения, въпросът е към Пеевски. Той не е дал рецептата, но зае страна в този спор. Аз казвам друго. Габриел и Денков бяха гарантите за съставянето на това правителство, нека и сега да е така", смята народният представител от ПП-ДБ.

"Не трябва да се плашим с предсрочни избори и сме готови за такива, но не са полезни за страната, когато трябва да влезем в ерозоната и Шенген, както и да приемем Закона за съдебната власт", посочи Мирчев. 

"Лена Бориславов е политически лидер и едно от най-ярката фигура от ПП", каза той във връзка с пререканията, които има между Бойко Борисов и Бориславова и критиките на лидера на ГЕРБ към бившата депутатка.

По повод списъка на Атанас Атанасов с имената на магистратите, замесени с убийството на Мартин Божанов, депутатът посочи, че бившият главен прокурор Иван Гешен в човекът, който може да даде повече информация. "Той бе най-голямото зло и лицето на задкулисието у нас", бе категоричен Мирчев.

Още по темата: общо новини по темата: 1541
29.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
07.04.2024 »
05.04.2024 »
предишна страница [ 1/257 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: