Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
 ристиан поиска милост от съда, адвокатът му се опитва да хвърли вината върху друг
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 08:27 / 23.04.2020 оментари (37)233
© Ѕ√Ќ≈—
”мол€вам съда за по-лека м€рка, за да мога да завърша образованието си, н€ма да се укри€ или да извърша друго престъпление. “ова каза лаконично  ристиан Ќиколов пред съди€ ћина ћумджиева от —офийски€ градски съд. “ой е обвинен, че умишлено е причинил смъртта на журналиста ћилен ÷ветков.

ћалко след 21 часа в —√— започна делото, на което се решава дали младежът да остане на свобода. ѕоради огромни€ обществен интерес медиите имат възможност да слушат онлайн делото.

¬ началото  ристиан съобщи, че е сгоден. «ащитникът му Ћюбомир “аков представи грамота от 2010 г., от ко€то става €сно, че  ристиан се класирал на второ м€сто в градско състезание по водна топка, диплома за завършване с отличен успех на немската гимнази€ в —офи€ през 2017 г. и актуална справка за текущо оцен€ване от висшето училище за техника и икономика в Ѕерлин, където 22-годишни€т младеж е студент.

ѕрокуратурата обаче опонира, че тези доказателства н€мат никакво отношение към катастрофата. —поред обвинението са събрани достатъчно доказателства. Ќад 10 свидетели са казали на разпитите, че именно той е карал аудито, с което е блъснат автомобилът на ћилен ÷ветков.

ѕрокурорът посочи, че липсва какъвто и да е спирачен път. «аписите от камерите също показали, че навлизайки на кръстовището на бул. "’енрих »бсен" и "„ерни връх" той се движел с висока скорост, не направил опит да спре или да намали.

ѕо същото време там имало много хора.  ристиан обаче на практика не е предприел нещо, с което да избегне опасните последици. “ой също така управл€вал колата след употреба на различни видове наркотици - кокаин, марихуана, амфетамин, посочи прокуратурата и добави, че той разчитал единствено на шанса.

—поред адвоката Ћюбомир “аков обаче материалите не били достатъчни, за да се направи предположение за авторството на престъплението.

—поред него разследващите разполагали само с предположени€, но не и категорично кое лице или кои имат отношение към трагеди€та. Ќе можело да се см€та, че е установено, че той е водачът на аудито към 18 ч. на 18 април. —поред “аков можело да се см€та, че друг е управл€вал колата.

¬идеотехническата експертиза об€сн€вала само действи€та на отделни хора и механизма на възникване на катастрофата, но не давала информаци€ за авторството. Ћипсвала лицева идентификаци€, отсъствало разпознаване.

јдвокатът твърди, че само свидетел€т ƒенис ћиланов от служба "ћетрополитен" към —ƒ¬– посочил  ристиан като шофьор на колата.

ќписанието, дадено от други свидетели, отговар€ло на гол€ма част от българските младежи - къса коса, набола брада, нормално телосложение.

јдвокатът стигна дори още по-далеч като хвърли вина и върху свидетелите, опитали се да помогнат на журналиста. “е имали неадекватните действи€, като извадили журналиста от колата и го завели до тротоара, въртели главата му, правили му сърдечен масаж и положили т€лото му в неправилно положение.

 ристиан бил готов и да съдейства. ¬сички негови близки се €вили с негово съдействие. “аков поиска дори Ќиколов да остане без м€рка за неотклонение или в краен случай под домашен арест, съобщава "24 часа".

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ј като не е шофирал той, що не кажат кой е.
+1
 
 
Ќ€ма милост за такова престъпление
+1
 
 
Ќе бива да бъде про€вено никакво умилостив€ване!“ози виновник тр€бва само да мълчи и да понесе безмилостна най-тежка присъда и наказание!
+1
 
 
 акво безсрамие е това, след всичко което се случи да имаш очи да рисуваш( измисл€ш) нагло нова истина ƒано този път истината възтържествува!
+2
 
 
—ъд и за този мерзавец - адвокат!!! √нусен изверг, не знам с какво съзнание опитваш да оневиниш това завършено леки! јми ако на м€стото на ћилен беше н€кой от неговите близки? ћръсен извратен плазмодий!!!
+2
 
 
» адвокатът същи€ изрод като убиеца!
0
 
 
Ќа то€ парцал- адвоката, незабавно му направете кръвна картина, 100% е на кока, амфета и хашиш!!!
+3
 
 
е*ати наглив адвокат рЯШВ не бил той карал! Ќе бе магическата фе€ е била! рЯ§¶вАНвЩВпЄПрЯ§¶вАНвЩВпЄП
+1
 
 
ѕредварително се извин€вам за по-остри€ език, ама да му е*а майката, докога ще слушаме и гледаме подобни тип извинени€? Ќа н€кой пука ли му, че на 12 години то€ боклук е бил добър на водна топка? —ћ≈ЎЌќ ≈!!! »скал е да завърши образованието си? ј не искаше ли да го завършиш по нормален начин, вместо да се напушиш, да се напиеш , да вземеш 5 вида наркотици и да седнеш за волана, нещастник? ƒаже не се се опитал и да спреш. јко та€ пуста съдебна система даде минимално наказание, защото "ангелчето" е шампион по водна топка и се сетил, че тр€бва да учи,ще е най-гол€мата гавра с роднини и близки на ћилен.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
«има 2020/2021 г.
«акриване на общините "–одопи" и "ћарица"
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: