Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов започна обиколката си от Видин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:32 / 01.02.2024Коментари (0)248
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов и екипът му, стартираха днес от Видин своята обиколка из България, предаде репортер на "Фокус“. Бербатов бе посрещнат от десетки свои привърженици пред залата на Общинския съвет във Видин, които го поздравяваха, снимаха се за спомен и получиха автографи.

Бербатов обяви, че той и екипът му залагат на пълна прозрачност и информираност за това, което правят в дните преди конгреса. Той ще направи всичко възможно, да защити своята програма, както го прави в последните три години с постоянство и уважение към футболните клубове в страната. Бербатов допълни, че борбата е трудна, но се надява и другите кандидат - президенти да се срещнат с клубовете и представят своята програма.

Бербатов каза още, че не се страхува от конкуренцията, защото тя го държи "на крак“ и така е било в целия му професионален път досега. Не скри, че очакванията му са за победа, каквата е била идеята му от самото начало. И бих казал, допълни Бербатов, "че аз и моят екип ако имаше награда за постоянство в това, което правим в тези три години, то ние сме я заслужили. На въпрос на "Фокус“ колко клуба очаква да го подкрепят на конгреса, Бербатова отговори, че "той сега за трети път ще се срещне с всички футболни клубове в страната и честно и открито ще разговаря с тях, и ще представи вижданията си. А колко от тях ще му повярват и подкрепят – ще се види на конгреса през март.“

Кандидатът за президент на БФС  Димитър Бербатов и неговият екип представиха пред футболните клубове от Видинско своята програма за развитие на българския футбол. В дискусия с тях бе обсъдено актуалното състояние и най-големите проблеми и предизвикателства пред футболните клубовете в страната, както и предложенията за решения и ключови точки от стратегията за развитие на българския футбол.

Целта на обиколката на Бербатов и екипа му, е да се срещнат се  срещат с футболните клубове в страната преди Конгреса на БФС, който трябва да се проведе на 15 март.

На 2 февруари са предвидени срещи в Монтана и Враца, обявиха от екипът на Бербатов.

Ирена Данаилова







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: