Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Какви мъжки блузи са най-актуални
Автор: Екип на Blagoevgrad24.bg 17:45 / 24.03.2021Коментари (0)845
©
Всяка година се появяват все по-нови тенденции при мъжката и дамската мода. Решенията, които можем да срещнем по магазините, са все по-смели и нестандартни, което ни дава шанс да проектираме дори и най-дръзките си разбирания за естетика посредством начина си на обличане. Както жените, така и представителите на силния пол държат на това да изглеждат добре в ежедневието си, за специални поводи и по време на фирменото парти. Те подбират дрехите и аксесоарите си с голямо внимание, за да изглеждат представителни и привлекателни по всяко едно време от деня. 

Какви видове мъжки блузи има

Мъжките блузи са неизменна част от гардероба на господата, като те могат да се открият в доста разновидности, така че успешно да се допълни спортната или елегантната офис визия. В онлайн магазин Pause Jeans ще ги намерите в следните варианти:

С дълъг ръкав

С яка

С качулка

Поло блуза

Зимни и летни

Спортни и елегантни

Памучни мъжки блузи и др.

Всички предложения са маркови и модерни, като ако търсите 100% оригинални стоки, то именно това място ще Ви ги предложи. Писнало Ви е от скучни, посредствени и по нищо отличаващи се от останалите модели дрехи? Ето Ви още една причина да се доверите на Pause Jeans, защото този бранд няма аналог и със сигурност ще Ви накара да изглеждате различни и категорични в стила си. 

Кои са най-модерни

Модата често диктува правилата на всички нива. Начинът ни на обличане е “най-потърпевш", тъй като всеки един от нас се влияе силно от това кои са най-новите тенденции и какви са новостите в съчетанието на отделните компоненти от облеклото. Най-актуалните блузи за мъже през 2021 ще са отново моделите с ефектни принтове и надписи, също както и нестандартните кройки, които съчетават casual стила и спортно ориентираните дрехи. Щампите са ефектни и стилни, а цялостното излъчване е непосредствено и в пълно противоречие със стандартните решения. 

С какво да ги съчетаем

Съчетаването на мъжките блузи е лесно и не е свързано с някакви особености, които да обмисляме дълго и задълбочено, така че да постигнем модно съзвучие и оптимални резултати. Те успешно се комбинират с:

Дънки

Панталони

Спортни долнища

Екипи

Къси гащи

От най-голямо значение е стилът на дрехата и дали тя отговаря на останалите компоненти, с които планираме да я комбинираме. Дълги, къси, дебели за зимата или тънки за лятото - мъжката тениска може да се носи по много начини, без значение от нейния дизайн, цвят и материя. Разгледайте онлайн магазин Pause Jeans и паузирайте скуката. Защото го заслужавате!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Закупуване на самолети F-16
Бюджет 2024
План за възстановяване и устойчивост на България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: