Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изтича срокът за избор на най-добрия работодател на България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:48 / 22.06.2021Коментари (0)569
©
За поредна година водещите награди за най-добър работодател в България - Career Show Awards - отличават постиженията на десетки компании в сферата на работодателската марка и развитие на човешкия ресурс.

Career Show Awards e престижен конкурс, в който работодателите представят своите проекти и стратегии за развитие на работодателската си марка, привличане, задържане и ангажиране на служителите си и създаване и поддържане на благоприятна и стимулираща работна атмосфера. Крайният срок за кандидатстване е петък, 25 юни.

“Career Show Awards са награди, които поощряват добрите практики, стимулират иновативните подходи и отличават успешните стратегии на работодателите. Служителите са посланиците и движещата сила на компаниите, в които работят. Ето защо постигането на висока ангажираност и удовлетвореност на служителите е основна градивна част на цялостната стратегия за развитие на компаниите. Засиленият интерес, който забелязваме към наградите, е доказателство, че компаниите имат ясно съзнание за важността на добре позиционираната работодателска марка. Всяка година участниците в конкурса представят все по-иновативни и креативни проекти. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на старанията им и заслужено признание на труда, който полагат", коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Работодателите могат да подадат кандидатури в над 50 категории, покриващи различни аспекти от цялостната им стратегия за повишаване разпознаваемостта на работодателската им марка, сред които “Стратегия за обучение и развитие", “Стратегия за признание на служителите", “Вдъхновяваща работна атмосфера", “Стратегия "Баланс работа и личен живот“.

Представените кандидатури в Career Show Awards се оценяват от независимо експертно жури, в състава на което влизат световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит от различни браншове. Част от журито на наградите са Радосвет Радев - председател на Българска стопанска камара, Драгомир Николов - изпълнителен директор на Агенция по заетостта, доц. д-р Маню Моравенов - изпълнителен директор на Българска фондова борса. Сред членовете на журито е и бившият президент на Република България от периода 2012 - 2017 година - Росен Плевнелиев.

Крайният срок за кандидатстване за Career Show Awards e до 25 юни, включително.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: