Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ивайло Георгиев: "Нощта на предприемачите" среща на едно място хора от света на бизнеса
Автор: Живко Кръстев 14:31 / 22.02.2024Коментари (0)900
©
"Нощта на предприемачите“ е най-голямото събитие в света на предприемачеството, което среща на едно място много хора от света на бизнеса, давайки им възможност да обменят опит и идеи в неформална среда. Това каза в предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“ основателят на "Нощта на предприемачите" Ивайло Георгиев.

Според него в основата на успеха на събитието стоят много фактори, но добрата организация и личното отношение са две от задължителните неща, за да се случи "Нощта на предприемачите“. Разговорите и контактите, които се осъществяват на такива събития са една много добра предпоставка за това да се родят нови партньорства, да се създадат приятелства, смята още той.

По думите му едно запознанство може тотално да ти промени живота, а благодарение на такива събития, като "Нощта на предприемачите", става възможно да се запознаеш, да завържеш добри приятелства и добри партньорства. " През първите шест години на съществуване събитието беше напълно безплатно, защото някои неща наистина са безценни, и това са именно изграждането на взаимоотношения между хората", категоричен бе той.

Инициатива започва още от 2016 година, като през годините се развива и обогатява, като се създават и нови формати, като "Денят на предприемача“, в който се канят и гост лектори, които да споделят своя опит. "Стартирахме "Денят на предприемача“ миналата година през май месец, като го открихме с серийния предприемач Христо Попов.  Избираме нашите лектори по това да са успешни предприемачи, изградили нещо от нулата,“ разказа още Ивайло Георгиев, като сподели още, че тазгодишните гост предприемачи са Велизар Величков, Никола Минков, както и Кристиян Демирев, Георги Малчев и Светослав Димов – интересни хора и добри предприемачи, които ще споделят своя опит с всички присъстващи на събитията.

Ивайло Георгиев сподели също така, че да стане успешен предприемач и да направи успешен бизнес на човек му трябва труд, постоянство, амбиции и позитивизъм, като дори и едно от тях да липсва, нещата не се получават. "Ако в началото не си вярваш, няма кой друга да повярва в теб, и няма как да повлечеш хора след теб каквато и идея да имаш. Със сигурност постоянството, търпението и дисциплината са още ключови елементи, както и  средата за развитието на един бизнес,“ обясни той и цитира българската поговорка "С какъвто се събереш, такъв ставаш“ като илюстрация на един от ключовите фактори за създаване и развитие на една добра бизнес идея.  

Нетуъркинг събитията вече освен в София ще се случват и в страната, обяви той и добави, че навсякъде в страната има бизнес ориентирани, активни хора, които тепърва създават или са в процес на развитие на своите бизнес общности. "Ние сме първите, които създадохме първото нетуъркинг турне в България, като посетихме градовете Пловдив, Бургас и Варна, и общо събрахме над 450 души, което ни мотивира да гледаме доста по-мащабно,“ отбеляза още основателят на "Нощта на предприемачите" Ивайло Георгиев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: