Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Готови ли сте за евтино море? Синьо лято през идващите почивни дни
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:59 / 02.09.2016Коментари (0)257
© Blagoevgrad24.bg
Приятно лятно време ни очаква през първите почивни празнични дни. Събота ще е слънчева, с малко купести облаци следобед. Максималните температури ще са от 26 до 31 градуса. Това съобщи синоптикът от TV-MET Симеон Матев. 

По Черноморието ще е малко по-хладно заради умерен източен вятър. Температурата на въздуха ще е 25-26 градуса, а на морската вода 24-25 градуса. По-високи ще са вълните по южното крайбрежие. 

В неделя и понеделник над по-голямата част от страната ще остане слънчево. По-съществени заоблачавания ще има над Западна България, но без валежи. Ще е с 2-3 градуса по-топло и максималните стойности на живака ще са от 28 до 34 градуса.

Вятърът ще отслабне и условията ще са отлични за плаж на морето Подходящо за туризъм ще бъде и по планините. Вятърът ще бъде слаб. Тези, които решат да покорят Мусала, най-високия връх на Балканския полуостров, трябва да си вземат по-дебели дрехи, защото максималната температура там ще е едва 7-8 градуса, каза синоптикът. 

Повече слънчеви часове ще има над източната половина на страната във вторник. По-често ще е облачно в Западна България, където се очаква да прегърми и превали. По-динамично ще е времето в периода между 7 и 10 септември. 

Температурите ще се понижат и максималните ще са между 22 и 27 градуса. Облачността ще е разкъсана и на 7-и ще вали и гърми. По-спокойно ще е времето след 10 септември. Ще има много слънце и температури, близки до обичайните за този период от годината. 

Максималните ще са между 25 и 30 градуса. Застудяване ще има на 15 и 16 септември, когато се очакват и превалявания, каза още Симеон Матев. След това обаче времето отново ще се стабилизира. Ново влошаване с по-чести валежи предстои в началото на третото десетдневие. 

Последните дни от месеца обаче ще са приятни, със слънчеви и топли следобеди. Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса, но сутрините ще са прохладни и в ниските места ще се появят първите есенни мъгли, предупреди метеорологът. Тази година астрономическата есен ще настъпи на 22 септември в 17,21 ч.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: