Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дясната ръка на Слави се появи пред президента с маска "Мутри вън"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:07 / 09.01.2021Коментари (7)553
©
Хората на лидера на ПП "Има такъв народ" уважиха поканата на президента Румен Радев и пристигнаха на "Дондуков" 2, за да участват в организираните от него консултации във връзка с провеждането на парламентарните избори във време на пандемия.

В срещата участваха двама от сценаристите му –Тошко Йорданов и Филип Станев. Трифонов не се появи на консултациите. Тошко Йорданов цъфна на срещата с маска, на която е изписано "Мутри вън", информира Блиц.

Същият лозунг издигна президентът в началото на протестите срещу правителството.

Още на старта двамата не пропуснаха да се подмажат на Радев, като му пожелаха здраве и успехи през новата година, както и да останел силен и да не се предава. Те бяха на мнение, че президентът е този, който трябва да насрочва датата за изборите.

"Вие сте президентът и вие решавате датата. Ние ще се съобразим с всяко ваше решение". После споделиха, че единствената им тревога е, че изборите ще бъдат правени от управляващите и едва ли ще бъдат честни.

Веднага след това Радев изгони медиите и заяви, че срещата ще е на закрити врата, което се случва за пръв път от началото на консултациите. След хората на Слави, президентът ще се срещне с Христо Иванов, а накрая - с Мая Манолова и "Отровното трио".

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕМИ,ПРОСТАКА СИ ОСТАВА ПРОСТАК.ПО ГОЛЯМИ МУТРИ ОТ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА.ТЪПАЦИ КАКТО И ТЕХНИЯТ ЛИДЕР.НЕДОТЕПЛЯЦИ.
+1
 
 
На това му се вика пълен цирк! Тези циркаджий ако захапят властта в България и ще измрем преди да им е свършил мандата, такаче не корона вируси морона вируси ето тези гниди ще ни изтрепят!
+2
 
 
По-голяма мутра от Славчо Трифонов няма. Ами той обслужва десетилетия тези, които си плащат, естествено задкулисието. И сега се прави на морален стожер-нелепо, много нелепо. Човекът с най-големият принос за чалгализацията на българите иска да управлява България?!?! Не, просто изпълнява поредната поръчка на БКП.
0
 
 
АБЕ ТЕЗИ СЕ ДЪРЖАТ ВСЕ ЕДНО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЯХ ,А НЕ ОТ НАРОДА!АМА НАГЛОСТ ,ОТ КОЙ СЕ КРИЕТЕ ????МАЙ МУТРИТЕ СТЕ ВИЕ !НАРОДА ИЗБИРА ВАС ГЛУПАЦИ ,НЕ ВИЕ ДА КАЗВАТЕ НА НАРОДА !ИЗМЕТ МРЪСНА !ЛОШОТО Е ,ЧЕ В България МНОГО ПРОСТАЦИ КОИТО ЩЕ ИЗЛЪЖЕТЕ!
+2
 
 
Я как си идва всичко на место.Фигурантчето с чалгаджиите с Мая Костинбродска ще правят общ фронт.Хахахаха.Краставите кучета от далече се надушват.И Черепчето от Дубай му дръпнал ушите на зеления потник да не го забравя.Е как иначе нали той им е главния спонсор
0
 
 
Всъщност партията на Слави е на Радев. Ако не сте разбрали. Понеже капута е все още държавна овца,не върви да си направи партия за парламентарната кошара. И я прави бастуна му. Отколе са приятели....и баджанаци :) Та може да не ви се вярва,но затова затварят вратите за журналисти.Да не се види,как сценаристите на селския бастун му олизват жезъла на властта.Такива,като Тошко са му виновни за мълчанието ,като пу*ка на Слави,кога му беше гост Борисов. Ама пред тоя с маски :))) Чакай бе,нали нямаше Ковид,беше измислено да се стресират хората и да се затварят. Тошко намекнал,че тези избори нямало да бъдат честни. А президентските значи бяха :) Сега не знам тогава Бойко ли ви ги подари или си ги купихте !? :)))) Днес държавната овца ще се срещне и с останалите си прЪдньорски патерици. МаяМата и Пинокио Бойкикев. Само от Израждане нямало да дойдат щото Костя Копейкин не бил изтрезнял още ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: