Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Дрон показва успешните проекти на ГЕРБ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:40 / 26.07.2015Коментари (0)671
©
Най-мащабните строежи на Бойко Борисов и правителствените му екипи от двата мандата ще бъдат показани от птичи поглед в кампанията за местните избори. Успешните проекти вече се снимат с дрон.

Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов е одобрил видео план. В част от градовете като Разград, Сливен, Шумен, Търговище и др., където партията няма кметове, снимки с дрон ще показват значимите междуградски проекти по пътната мрежа. Само преди дни е заснет участъкът "Белокопитово - Каспичан" от магистрала "Хемус", който трябва да бъде открит в началото на август. Завършеният ремонт на един от мостовете по магистрала "Тракия" също е включен в красивите кадри.

Дроновете се пускат, за да покажем видимите резултати от управлението на ГЕРБ, каза за "Стандарт" Цветан Цветанов. "Видими резултати за България" е слоганът на ГЕРБ за кампанията.

Цветанов представи вчера фаворита на ГЕРБ за кмет на Търговище - депутата д-р Дарин Димитров. "Търговище трябва да стане като Русе, Стара Загора, Пловдив", каза пред своите Цветанов. "Д-р Димитров натрупа опит, познава всички министри и колеги от други региони. Благодаря му за доброто име, което е направил. Такава кандидатура за кмет на града ще отвори възможности за една широка подкрепа", каза Цветанов на срещата със симпатизанти на ГЕРБ. Кандидатът за кмет на Попово е Стефан Иванов, а Елка Станчева е кандидатът на ГЕРБ Антоново. В Опака е Борислав Борисов, стана ясно от обиколката на Цветанов из региона. След това зам.-председателят на ГЕРБ бе и в Разград, където за кметски мандат ще се бори депутатът Валентин Василев. "ГЕРБ никога не е провеждала негативна кампания, стремили сме се да показваме стил пред нашите опоненти. Нека и кампанията за местните избори да премине под знака на толерантността и уважението към политическите опоненти", призова Цветанов. По-рано през деня председателят на предизборния щаб на ГЕРБ обяви официалната кандидатура и на Корнелия Маринова за кмет на Ловеч. Маринова също е депутат на ГЕРБ.

"Кандидатите ни са изключително достойни, със сериозни професионални качества, което ни дава преднина пред политическите ни опоненти", каза Цветанов пред местната структура на ГЕРБ.

Източник: в. "Стандарт"


Още по темата: общо новини по темата: 149
14.03.2016 »
14.03.2016 »
28.11.2015 »
27.11.2015 »
23.11.2015 »
10.11.2015 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Обработват тревните площи срещу кърлежи
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: