Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Брутално полицейско насилие при ареста в Казанлък
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:42 / 21.03.2021Коментари (26)665
©
Toва е видео, заснето от казанлъчанин, станал свидетел на задържането тази сутрин на мъжа, навлязъл с колата си в насрещното движение по бул. “Никола Петков“, когото полицаи спряха със стрелба. Заснелият видеото твърди, че полицаите са употребили брутална сила, докато арестували нарушителя, пише PressTv.

Припомяне случая. Три полицейски коли се опитали да спрат лек автомобил, който се движил в насрещното по булевард в Казанлък. Наложило се е полицията да произведе изстрели. Инцидентът се е случил тази сутрин.

Шофьорът не спира на подаден сигнал от контролните органи, след което избягал, а полицаите го гонили дълго. След като шофьорът навлиза в насрещното платно на главен булевард, се наложило органите на реда да стрелят, с което пукат гумите на нарушителя и го хващат.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Боклуци в униформи. Всички които ги защитават са същите като тях. Кога полицията ви е помогнала с нещо? Освен актове глоби и грубо отношение друго при тея идиоти няма. Трябва да им се намали броя и да им се орежат правомощията. Те са за да помагат и пазят. Кое от двете неща правят в момента?
-1
 
 
е в моя случай пък оставиха лице да се рови спокойно в чужд телефон, да си преснима и да им заяви даже че няма да връща телефона. после любезно забравиха за това пред прокуратурата. полицейски утрепки мръсни, долни, гнусни.
+3
 
 
Малко му е на тая наркоманска отрепка, ама днешните полицаи не знаят как да бият. Тия неща стават на закрито, където няма камери и боклукът да пикае кръв поне един месец.
+4
 
 
Още един глас в подкрепа към полицаите! Такива отрепки трябва да им се отнеме възможността изобщо да шофира. Защото той е убиец! По една случайност не е убил някого, но Милен Цветков си отиде точно от такъв изрод. А някой вярва ли, че такъв може да бъде превъзпитан? Трябва да се инвалидизира, за да се предпазят всички останали.
+5
 
 
Браво на полицията. Това е само лекичко почесване. Да му счупят всички кокали бавно и мъчително , наркоман употребил алкохол без книжка раздава газ по улиците. На хората който се възмощават от това което виждат , ако детето ви бъде премазано на някоя улица от един такъв тогава пак ли ще съчувствате на мизерния наркоман. Тъп народ. Браво на полицайте!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.03.2021 г.
+5
 
 
Автомобилът се води на друго лице, а наркомана няма книжка! Тъй нареченото насилие е от страна на двамата с жълти жилетки, това са катаджиите, покрай които лайнара профучава, гонен от полицейските коли. Тия двамата са били на косъм от смъртта, затова го съветват така...лекичко. Иначе, в полицейското ще го пукнат от бой, то е ясно.
0
 
 
На всички капацитети по-долу-боклук,наркоман,престъпник решава единствено съда!!!Това,че ченгела си е изтървал нервите след гонката,няма как да го оправдае пред съда!!!!Те за това са законите,а на тия дето им треперят ръцете до като пишете,изглеждате много ербап,ама само зад клавиатурата!!! А на снималия клипа-абсолютно браво,за да не може да се измъкне тоя тичащия,както не се измъкна оня в Америка,дето удуши чернокожия !!!!
+5
 
 
При факта, че след няколко дни тоя боклук ще го пуснат да си иде в къщи и след два месеца ще почне да прави същото искам лично да поздравя полицията и да ги посъветвам да бият още повече тая отрепка!
-5
 
 
Всичките полицаи с награда - предупреждение за уволнение.
+4
 
 
Някой тук много загрижени за наркоманската отрепка.Може би полицая трябваше да му сервира торта Гараш с количка.Тоя боклук когато и да си го отрепал все си закъснял.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: