Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов се ядоса: Не подавам оставка заради комунистическа фамилия!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:12 / 06.10.2016Коментари (7)438
©
Премиерът Бойко Борисов категорично отхвърли призивите да подаде оставка заради слабото представяне на Кристалина Георгиева в надпреварата за генерален секретар на ООН. Той дори изрази удовлетворение, че само от едно изслушване тя е получила подкрепа.

"За какво да подавам оставка - за това, че не мога да осигуря още 5 години на една комунистическа фамилия ли", заяви Борисов, цитиран от БГНЕС.

По думите му подаване на оставка ще се отрази негативно върху всички усилия на България за справяне с мигрантската криза.

Припомняме, че по-рано днес от БСП поискаха оставката на Борисов заради провала на българската кандидатура за генерален секретар на ООН и заради слугуване на чужди интереси, с пренебрегване на националния. От АБВ също заявиха, че е достойното Кристалина Георгиева да бъде оттеглена от поста си в ЕК незабавно.

От партията на Първанов поискаха оставка за премиера Борисов и на външния министър Митов. От ПФ също коментираха, че Кристалина Георгиева трябва да си ходи и тя няма право да представлява България в ЕК. Позиция, че отговорността трябва да бъде поета от Борисов и Митов, изрази и ЕНП в лицето на Мария Капон.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наглец,и след един месец ли пак няма да подадеш оставка ????
+1
 
 
някои хора е нямало избор да Не станат член на БКП ако искат да имат кариера в онази държава. Други пък още с раждането са били членове на БКП,завършили в Москва и слугуващи на СССР и БКП. Други пък даже и ченгенца са били,да докладват и да клепат другарите си...после станаха и олигарски-капиталисти. След като всички са от едно котило,що се дразните на Борисов :) Нали си е от вашите-харесвайте си го. Той и бай Тошо за който ревете си беше от Вашите но си му направиха куртКапан 10 ноември 1989. Пак Вашите,не Герб,не СДС,не САЩ или Сорос.Вашите си го бутнаха и си разпределиха "Демокрацията". А той си взе човека за охрана Борисов. Значи измежду членовете на БКП,все е имало някой на който да има доверие ,нали ? Та всичките червеногъзи пачаври,дето милеете за бай Тошо,не мога да разбере как го възхвалявате какво хубаво било по негово време,пък ученика и довереника му не харесвате :) Ей тук прозира,че явно сте от "другите" от онези дето го бутнаха и сега са опозиция и на ученика му :) А на мен много ми е гот тази Шизофренична завист,че някой от екс"вашите" ви бърка по дупките и ви е копнал кокала :)
+2
 
 
През комунизма ако не си бил член на БКП, то е нямало шанс да станеш милиционер дори, а как един 100 процентов демократ и борец срещу комунизма е бил първа охрана на Живков?
+2
 
 
Тиквар нали ти се кълнеше в вярност към БКП.Какъв е баща ти -милиционер а това не означава ли комунист.Ти си един долен селянин от Банкя.
+1
 
 
Португалецът Антонио Гутиереш също е комунист. Е, и какво от това? Бойко Борисов,Цветан Цветанов, Менда Стоянова, Иван Костов, генерал Атанасов също са бивши членове на БКП. Е, и какво от това?
+2
 
 
А на оная снимка, дето си застанал зад бай Тошо, като негова опозиция ли се явяваш или...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Великден 2024 г.
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: