Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата
©
Зам.-министър на околната среда Красимир Живков, който бе задържан заради участие в престъпна схема за преработка на боклук, ще бъде сменен още в понеделник сутрин. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който пристигна на инспекция на стратегически обекти в Бургас и Поморие. Той е придружен от финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

"Разпоредил съм на министър Емил Димитров в 8 ч. в понеделник да е готов с предложения за мястото му. ГЕРБ ще бъде безкомпромисна", категоричен бе Борисов.

По отношение на разпространение от прокуратурата списък с имена, открит на гърба на снимка в дома на бизнесмена Атанас Бобоков, премиерът заяви:

"Всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата. И аз мога да кажа - за кмета на Поморие - 1000 лв., за Горанов - 2000, за Нанков - 3000. Аз не искам да коментирам, задържаният да каже какъв е този списък. Когато правеха добър бизнес съм им откривал заводи. По опасните отпадъци са ДАНС и прокуратурата започнаха работа още преди местните избори. Всеки трябва да се сърди сам на себе си".

Попитан от журналисти дали ще върне Цветанов в ГЕРБ, след като стана ясно, че няма да му бъде търсена наказателна отговорност за "Апартамeнтгейт", премиерът обясни, че връщането на бившата му дясна ръка в партията е невъзможно, тъй като тя си има собствен път, а Цветанов бил обиден, след като бил заподозрян, а по-късно станало ясно, че не е виновен.

"Цветан Цветанов най-вероятно ще направи свой политически проект, той това го може, пожелавам му успех. И ние съжаляваме, че го отстранихме", допълни Борисов.

Премиерът първо направи проверка на строителството на "Арена Бургас" заедно с кмета Димитър Николов. Спортната зала е без аналог за България и е разделена функционално на четири подобекта - основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др., в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места.

След това Борисов инспектира как върви изграждането на обхода на Поморие, който е последната част от разширението на пътя Бургас-Слънчев Бряг.

Според премиера до 30-тина дни обходът ще е готов. Той представлява около 6-км отсечка, част от пътя Бургас-Слънчев бряг като за проекта държавата е отпуснала над 20 млн. лева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: