Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Богомил Бонев за Николай Марков: Мошеник, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:39 / 11.06.2024Коментари (24)1150
©
Бившият министър на МВР По времето на Иван Костов Богомил Бонев нападна  едно от лицата на партия "Величие" Николай Марков.

Във страницата си във фейсбук Бонев обяви, че Марков е уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири и че се е самопроизвел в полковник.

"За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците.Изпростяхме колкото тях.

Преди 30 г. се прочу Дейвид Кореш и неговата секта "Клонка Давидова". Все едно сега слушаш гащниците от "величие". И същите на акъл последователи на американския ненормалник се пръкнаха на българска почва.

Но то няма нищо случайно. Изпростяването беше планирано и последователно проведено.

А самата секта "Клонка Давидова" е пак с българска следа.

Не всички знаят, че движението, от което възниква “Клонка Давидова", е основано от българина Виктор Хутев, който на 22-годишна възраст емигрира в САЩ. През 1919 година той става член на Църквата на адвентистите от седмия ден, чиито последователи вярват във Второто пришествие на Христос.

През 1935 година Хутев и неговите последователи се установяват в близост до град Уейко, Тексас. Роденият в България духовен водач привлича все повече последователи, които по-късно ще се нарекат “давидийци" - според тяхната вяра, че един ден Давидовото царство ще бъде възстановено. Нещо като величие, а. И пророкът става величество.

За да не се повтори трагедията край Уейко от 1993 г. с американската секта на Дейвид Кореш на българска територия в така наречения "исторически град", много моля българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса.

Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество".

Лично го обещава на гламавите си избиратели".

Бонев цитира и изявления на Марков:

"Имаме информация от всяка точка на света чрез изградената световна мрежа от достойни българи. Някои от тях са видими, другите - нелегални! Нашата организация изгради мощна световна сила от мотивирани войници на светлината. Не само българи. Всеки опит за пробив в системата ще се неутрализира веднага. Воюваме за България с нулева толерантност към враговете на Родината. Поставили сме опитни агенти във всички горещи точки, включително в държавните институции. И до врага. България се връща на гражданите.Престъпниците приключват."

"Честито на избирателите му!", иронично пише Бонев.

"Следващите кандидати за "величие" са от същото крило на Четвърти километър - Наполеон, Александър Велики и останалите.

Избирателят се нарича Мунчо", допълва Богомил Бонев.

Още по темата: общо новини по темата: 903
21.07.2024 »
15.07.2024 »
08.07.2024 »
08.07.2024 »
05.07.2024 »
05.07.2024 »
предишна страница [ 1/151 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
По света хората винаги се стремят да гласуват за нещо повече от тях - за някой по-умен, по-начетен, по-доказал се, по-вдъхновяващ. В България комплексите пречат на този вид избор. Голям процент хора гласуват за, в най-добрия случай, прости колкото тях, крадливи колкото тях и задължително със селяндурско обаяние като тяхното. Величие е само поредното доказателство.
+2
 
 
Виждам, че сектантите от Праисторически парк и тук са налазили. С нетърпение чакаме (тече проверка от НАП) балонът да се спука - ще има рязане на вени (надлъжно), ред сълзи и ред сополи. Прав е Бонев.! :-))))
+2
 
 
Защо се чудите, щом за барека гласуваха толкова умници?
-1
 
 
Ще ги разберете каква стока са двамата от Величие. Разровете "Историческия парк", вижте къде отиват парите от продажба на акции и какви финансови резултати отчита, за да разберете какво представляват.
+3
 
 
"За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците.Изпростяхме колкото тях." Точка.
+1
 
 
Доказателство за това, че сме тъп и неинформиран народ. Руснаците успяха да направят 10 жълти сайта и вече сме тотал щета. Альоша започна не само над Пловдив, а и над цяла България да пази сянка. Гергов си действа, а ние си спим. Дано излезем да протестираме, когато дебелаците направят коалиция. От кога да си патриот значи да мислиш за Русия от колкото за България. Колко злато изнесохме на безценица за скапаните руснаци. До кога бе хора?
+3
 
 
Генерал Йотов, когато си запасняк пак могат да те повишат в следващо офицерско звание. Я да видим теП как толко рано те приеха в БЕКАПЕТО? Най младото комунишче в милиционерското училище в Симеоново.
+4
 
 
Подметката на Костов не е ли за ареста
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.06.2024 г.
+1
 
 
Аууу, тоя Марков му говорят звездите! Май не го слуша главата! И с тия закани да създава частна армия си е за прокурор! Отделно - нарече нашите деди-възрожденци говна! Запомнете това, хора! Нарече ги говна! Пълен идиот!
на 11.06.2024 г.
-1
 
 
Странно защо всички по команда взеха да плюят ПП Величие. Сякаш те са проблема в България. Странно и как Марков хем е бил подполковник, хем е отварял врати и държал пешкири. И явно е уволнен дисциплинарно, заради неправилно отваряне на врати и раздаване на пешкири. Всъщност полковник му викат само от близкия кръг съмишленици, а лично той държи всички останали да му викат редник. Само да са спокойни, за да не спукат жлъчката си. ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: