Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Близнаци, бъдете тактични, Лъвове, избягвайте нови запознанства
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:48 / 07.05.2021Коментари (0)493
©
Дневен хороскоп за 07.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена 

ОВЕН


На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Обърнете внимание на себе си и не забравяйте, че имате своите потребности. На работното си място, се концентрирайте в задачите си. Бъдете отговорни, ако искате да си спестите разправии с вашите началници и колеги и бъдещи проблеми и финансови загуби. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините ни интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към семейните си задължения и не изнервяйте вашите близки с непрекъснатите критични забележки, за да не съсипете деня си. Целта ви е да избегнете приключване на битови проблеми. На вашето работно място цари безпорядък. Не сте се справили със задълженията си и се налага да го сторите в този ден. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинките ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Денят предполага спокойни разговори и постигане на целите в личен и професионален план. Пазете се от предложения свързани с търговия, за да избегнете загубите поради склонността ви да сте лековерни. Тактът и умението да премълчавате днес ви носят полза не само на работното място, а и при среща с делови партньори, ако се налага да я провеждате на всяка цена. Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

РАК

Вашата чувствителност е прекалено изострена. За да се освободите от напрежението се отдайте на задачите си на работното място, които са доходни и ви доставят удоволствие. Справяте се добре въпреки личните проблеми. Не са изключени неочаквани разходи, но харчете с мярка, за да не изпаднете във финансова криза както не веднъж се е случвало. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

ЛЪВ

Избягвайте срещи и нови запознанства в този ден. Може да се заблудите и да се обвържете с хора, които са неподходящи за вас. Разочарованията няма да закъснеят. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път и от главната ви цел за деня, за да не се окажете натоварени със задачи, които не успявате да отхвърлите. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Въпреки трудностите у дома, които ви изненадаха сутринта, сте чаровни и ще привличате погледите на всички. За да постигнете замисленото, се вслушвайте в съветите на близки и приятели. Бъдете предпазливи в обещанията. Избегнете разговорите, свързани с работата ви и при съставянето на дългосрочни планове. Преценявайте всяка крачка. Не бъдете прекалено доверчиви. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.  По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

ВЕЗНИ

Всяка започната от вас работа е свързана с трудности. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност, дори ако е временна, защото ще си навлечете загуби. Не се захващайте със съдружие и производство. Деловите предложения също ще ви донесат загуби, ако не сте предпазливи. Не бързайте да се подмамвате с обещанията за лесна печалба. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

СКОРПИОН

Липсва ви желание за работа. Замете се с рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Въпреки доброто си самочувствие сте без настроение. Не е желателно да сядате зад волана. Ще се справите с всичките си задачи на работното място, дори и с непланираните. Денят ви обещава промяна в приятелските и в деловите ви отношения. Брачната ви половинка е изкушена да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви излови на местопрестъплението. Любимите ви хора са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Вниманието на противоположния пол ви радва, но може да ви отклони от професионалните ви задължения, ако се налага да работите. За съжаление запознанството ще е свързано с разочарование преди края на деня. Деловите срещи и разговори са разочароващи заради неспазени обещания от хората, с които общувате. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове. 

КОЗИРОГ

На работното място изявете най-доброто от себе си, ако искате да получите заслужено признание и добро парично възнаграждение. Ще жънете успехи с каквато и работа да се захванете, ако не е свързана с финансиране. Намерете си приятна компания за обед и обсъдете бъдещите си планове, ако сте с ваши колеги. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

ВОДОЛЕЙ

Не се срещайте с много хора, защото сте разсеяни и няма да запомните разговорите, които провеждате. На работното място се справяте отлично със задълженията си.  Не бива да пътувате. Пригответе се за трудности породени от странични фактори, които ще ви объркат плановете ви за деня и ще ви тласнат в нова посока. Отдайте се на рутинните си занимания. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

РИБИ

Наложете си търпение и въздържаност. Прекалената  ви чувствителност и нервност само ще усложнят деловите ви отношения. Всичко осъществявате с много усилия, затова по-добре да не сте прекалено активни. Ако задълженията на работното място не позволяват вечерта да си останете у дома, се постарайте да отхвърлите най-неотложните си семейни задължения. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: